Barack și Michelle Obama

Barack și Michelle Obama se află în discuții cu Netflix pentru un nou serial

Unul dintre cuplurile noastre preferate în ecuație cu unul dintre modurile noastre preferate de a ne petrece timpul? Da, vă rog! Fostul președinte Barack Obama împreună cu soția sa, Michelle Obama se află în discuții cu Netflix în vederea producerii unui nou serial pentru compania de streaming.

Barack & Michelle Obama + Netflix = Love

Deși nimic nu este încă oficial, conform New York Times Report, perechea Obama plănuiește să producă împreună cu Netflix un serial în care să trateze subiecte actuale, pe inima lor. Nu va fi un show care să critice administrația Trump sau să fie strâns legat de politică, ci se pare că va aborda teme precum mediul înconjurător, servicii de sănătate, drept la vot și nutriție.

„O idee posibilă pentru show ar putea fi să îl avem pe domnul Barack Obama ca moderator în discuții privind subiectele care i-au dominat președinția: serviciile de sănătate, drepturile la vot, imigrația, politica externă și încălzirea globală” au scris cei de la ziarul New York Times.

Barack și Michelle Obama se află în discuții cu Netflix pentru un nou serial

Barack și Michelle Obama se află în discuții cu Netflix pentru un nou serial

Soții Obama ar putea fi cea mai nouă adăugire pe lista numelor mari care colaborează cu Netflix, companie ce i-a adus de curând la bord pe Shonda Rhimes și Ryan Murphy, ba chiar l-a convins pe David Letterman să renunțe la pensionare și să revină ca gazdă a unui show pe măsura sa.

Nu este pentru prima dată când un fost președinte cochetează cu ideea unui serial de televiziune. În 2002, fostul președinte Bill Clinton plănuia un talk show pe NBC, însă după negocieri acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Noi l-am pus deja pe listă și sperăm să se întâmple cât mai curând!

Foto: Hepta

 

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com