Ariana Grande și-a făcut publică relația cu cea mai adorabilă fotografie

Ariana Grande și-a făcut publică relația cu cea mai adorabilă fotografie

S-a despărțit la începutul anului de Mac Miller și a vorbit deschis despre cât de toxică a fost despărțirea, însă acum Ariana Grande a găsit din nou dragostea și nu putem decât să ne bucurăm pentru ea!

Ariana Grande și-a făcut publică relația cu Pete Davidson

Starul pop a apărut într-o fotografie alături de actorul de la Saturday Night Live, Pete Davidson, pe pagina acestuia de Instagram. Cel mai adorabil lucru legat de această fotografie? Noul cuplu purta ținute inspirate de filmul Harry Potter.

the chamber of secrets has been opened …

A post shared by Pete Davidson (@petedavidson) on

Pete poartă un hanorac Gryffindor, în timp ce Ariana poartă unul Slytherin. Descrierea pare să fie cu subînțeles: „the chamber of secrets has been opened”.

Noua relația a luat formă după ce Ariana s-a despărțit de rapperul Mac Miller, după doi ani de relație. Pete s-a despărțit și el recent la rândul său de comedianta Cazzie David.

În urma despărțirii de Mac, Ariana a vorbit deschis despre despărțire, numind relația „toxică”, „complicată” și „înfricoșătoare”. Cântăreața s-a decis să publice detalii despre despărțire, ca răspuns unui comentariu postat de cineva pe Twitter.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com