Ar putea Meghan Markle să fie domnișoara de onoare a lui Priyanka Chopra?

Ar putea Meghan Markle să fie domnișoara de onoare a lui Priyanka Chopra?

De când a început să circule zvonul că Priyanka Chopra s-a logodit cu Nick Jonas, nu am putut să nu ne întrebăm dacă buna ei prietenă, Meghan Markle, va avea sau nu un rol în ziua cea mare. Așadar, îi va fi Meghan alături lui Priyanka în calitate de domnișoară de onoare? Sau o va împiedica protocolul regal să facă acest lucru?

Ar putea Meghan Markle să fie domnișoară de onoare la nunta lui Priyanka Chopra?

Reporterul regal, Omid Scobie, este de părere că Meghan Markle ar putea să îi fie domnișoară de onoare prietenei ei, Priyanka, însă cel mai probabil nu va putea face acest lucru din cauza statutului ei regal.

Girls just wanna have fun.. @meghanmarkle @mubinarattonsey #LAlife

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

„Protocolul nu specifică dacă un membru de sex feminin al Familiei Regale Britanice poate sau nu poate fi domnișoară de onoare la o nuntă care nu este regală”, a explicat Scobie pentru Cosmopolitan. „Cu toate acestea, este puțin probabil să o facă dintr-un simplu motiv: o regalitate nu va merge niciodată în spatele unui om de rând. De aceea în trecut am putut să o vedem pe Pippa Middleton în calitate de domnișoară de onoare a Ducesei Kate Middleton, însă când Pippa s-a măritat, Kate a citit o rugăciune.”

Scobie a mai notat că atunci când o regalitate este prezentă la o nuntă, sunt șanse ca aceasta să eclipseze cuplul, indiferent de cât de faimoasă este. „Există riscul să distragă atenția de la mireasă”, a mai spus reporterul. „În iunie, toată lumea a fost cu ochii pe Prințesa Madeleine a Suediei în locul prietenei sale apropiate din copilărie, la a cărei nuntă a fost prezentă tot în calitate de domnișoară de onoare.”

Cu toate acestea, suntem sigure că prietenia strânsă dintre Chopra și Markle va putea trece peste astfel de obstacole, iar Priyanka ar fi fericită să o aibă pe prietena ei apropiată alături de ea în ziua cea mare.

Vestea bună este că dacă Meghan va accepta să fie domnișoară de onoare, nu o va opri nimic să facă acest lucru, nici măcar Palatul. „Nu există o regulă care să interzică acest lucru și cu siguranță nu are nevoie de permisiune sau îndrumare din partea Palatului”, a mai adăugat Scobie.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com