Angelina Jolie și Brad Pitt, despre căsnicie și cel mai recent film

Angelina Jolie și Brad Pitt au acordat un interviu rar, în care au vorbit despre rolurile lor din filmul By The Sea, în care joacă un cuplu care are probleme în căsnicie. 

Angelina Jolie și Brad Pitt au stat de vorbă cu Tom Brokaw într-un interviu acordat emisiunii Today, fiind unul dintre puținele interviuri pe care cuplul le-a dat în decursul celor 10 ani de relație.

Bineînțeles, una din întrebări a fost dacă actorii s-au confruntat cu aceleași probleme cu care se confruntă cuplul pe care îl interpretează în By The Sea, film regizat de Angelina Jolie. „Mă bazez pe faptul că audiența va înțelege că, dacă personajele ar fi fost cât de puțin apropiate de noi, nu am fi putut face acest film“, a declarat Jolie.

În acești ani, cei doi actori au trecut prin greutăți mai degrabă de ordin medical, decât din punct de vedere marital – Angelina a trecut printr-o dublă mastectomie în urmă cu doi ani, după ce a aflat că este purtătoarea unei gene care creşte riscul de apariție a cancerului de sân şi a cancerului ovarian, iar în luna martie a acestui an a luat decizia de a-și extirpa și ovarele. „Brad a fost alături de mine când am trecut prin aceste operații și mi-am dat seama că aceste schimbări nu mă vor face să mpă simt mai puțin femeie, pentru că soțul meu nu va lăsa asta să se întâmple“, a spus actrița despre Brad Pitt. La rândul lui, actorul a lăudat-o pe Angie pentru curajul ei: „orice trebuie făcut pentru a ține familia unită pentru oricât timp este posibil se va face. A fost decizia ei și nimeni nu a pus-o la îndoială. Este o decizie înfricoșătoare. Sunt atâtea lucruri care pot merge prost, în atâtea direcții“, a recunoscut Pitt.

Dar interviul dat de cuplu nu a fost marcat doar de lucruri atât de serioase – ei au povestit amuzați despre unul din lucrurile pe care Angelina Jolie tot vrea să-l facă, dar nu îi iese niciodată: „O dată la trei luni spun <<Dragule, cred că ar trebui să învăț să gătesc.>>“, a mărturisit Jolie amuzată, Brad răspunzând „Da, așa e, iar eu mereu fac glume pe tema asta, pentru că nu are nicio treabă cu gătitul.“

Foto Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro