Angelina Jolie și Brad Pitt au amânat divorțul

În septembrie, anul trecut, Angelina Jolie și Brad Pitt și-au anunțat divorțul. O veste care a șocat și întristat întreaga lume, mai ales că nimeni nu se aștepta la o astfel de decizie din partea celui mai frumos cuplu de la Hollywood.

Iar așa cum era de așteptat, speculațiile privind motivul din spatele acestei decizii au început imediat. Unii au spus că această decizie a fost luată în urma unui incident dintre Brad și fiul lor, Maddox, iar alții au dat vina pe dependența de alcool și droguri a lui Brad Pitt. Însă niciunul dintre aceste motive nu a fost validat de cei doi actori.

Dar ce a fost mai rău se pare că a trecut. Potrivit revistei US Weekly, Angelina și Brad Pitt au amânat divorțul. ,,Ei nu au făcut nimic în acest sens, divorțul nu a avansat și nici nu credem ca va mai avea loc” a declarat o sursă.

Ce a făcut-o pe Angelina să se răzgândească?

Așa cum știm cu toții, ea a fost cea care a depus cererea de divorț. Însă după această decizie, Brad Pitt a decis să facă câteva schimbări în viața sa, renunțând la alcool și la marijuana, așa cum a declarat chiar el în interviul realizat de revista GQ (vezi aici). 

Se pare că actorul este dispus să se schimbe total pentru a avea parte de o a doua șansă.

Bineînțeles, nimic nu este confirmat până în acest moment, însă noi sperăm ca cei doi să se împace.

Intră în galeria foto pentru a vedea cele mai frumoase apariții ale cuplului Brangelina.

Foto: Hepta

 

erika
erika.chivu@ringier.ro