Angelina Jolie: primele declarații despre divorț

A trecut aproape un an de când Angelina Jolie și Brad Pitt au anunțat divoțul.

Iar conform zicalei ,,timpul le rezolvă pe toate” se pare că Angelina este pregătită să ne spună partea ei de poveste. ( vezi aici prima declarație a lui Brad Pitt despre divorț).

Într-un interviu acordat revistei Vanity fair, Angelina vorbește despre viața în calitate de femeie divorțată și de mamă singură.

,,Când eram mică eram îngrijorată pentru mama mea, foarte mult. Nu vreau ca și copiii mei să fie îngrijorați” spune Angelina. Mama ei, Marcheline Bertrand, s-a despărțit de actorul Jon Voight, pe când Jolie era adolescentă. Se pare că motivul principal al divorțului a fost infidelitatea.

,,Cred că este important să plângi în duș și nu în fața copiilor. Ei trebuie să știe că totul va fi în regulă, chiar dacă tu nu ești sigură de acest lucru” a declarat Jolie.

Angelina neagă faptul că programele încărcate și călătoriile în colțuri diferite ale lumii au dus la divorț

,,Stilul nostru de viață nu ne-a afectat în niciun fel. Nu asta a fost problema. Faptul că suntem actori și persoane publice ne-a dat posibilitatea de a le oferi copiilor oportunități minunate. Sunt șase persoane minunate și foarte diferite. Sunt mândră de ei.

Pentru binele lor, nu am făcut nicio declarație și am spus, în repetate rânduri, că vom rămâne o familie.”

Jolie și cei șase copii încep un nou capitol din viața lor pe o proprietate în valoare de 25 de milioane de dolari

,,Casa asta este un pas important pentru noi, fiecare încearcă să treacă peste această despărțire. Copiii au fost foarte curajoși. Toți suntem ,,vindecați” doar de întâmplările care au dus la depunerea cererii de divorț, dar nu și de evenimentul în sine” a declarat Jolie într-un mod oarecum criptic.

Cei șase copii ai familiei Jolie-Pitt sunt adolescenți acum

Maddox are 15 ani și deja a intrat în industria filmelor. Recent, a fost producător executiv pentru realizarea filmului ,,First they killed my father”,  în care joacă Angelina și care va fi difuzat pe Netflix.

Gemenii Knox și Vivienne au acum 9 ani și deja au început să dea sfaturi. ,,Le-am spus odată să pretindă că sunt normali. Însă răspunsul lor m-a uimit. Knox mi-a spus că nu își dorește să fie normal și nu crede că există cineva care să-și dorească să fie normal” a povestit Jolie.

Jolie și tatăl ei, Voight, s-au împăcat

,,A înțeles imediat faptul că cei șașe nepoți au nevoie de el, mai ales în aceste momente. Și-a făcut și un fel de regulă, de a fi un bunic cool, creativ, cu care poți ieși la un suc să-i povestești orice.”

În ceea ce privește cariera, Angelina ia o pauză pentru a se dedica în întregime familiei

,,În nicio zi din săptămână nu lipsește haosul. De 9 luni încerc să fiu o femeie de casă, să duc copiii la școală, să gătesc, să scot câinele la plimbare și să fac curat. De asemenea, iau cursuri de gătit, așa că am început să prepar cele mai delicioase mese. Când mă pun în pat noaptea, mă gândesc că am făcut o treabă minunată, la fel ca și celelalte mame.”

Intră în galeria foto pentru a vedea cât de mult au crescut copiii familiei Jolie-Pitt.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro