amy-schumer-casatorit

Amy Schumer și Chris Fisher s-au căsătorit!

Actrița și comedianta Amy Schumer s-a măritat în secret cu bucătarul șef Chris Fisher. O ceremonie restrânsă a avut loc pe 13 februarie, chiar cu o zi înainte de Valentine’s Day, într-o superbă casă din Malibu, iar printre puținii invitați s-au numărat Jennifer Aniston, Jennifer Lawrence și Judd Apatow.

Întreaga relație a fost ținută relativ secretă, în special pentru presa tabloidă. Cuplul a fost fotografiat în noiembrie anul trecut, însă și-au anunțat public relația prin intermediul unei cabine foto la petrecerea de 60 de ani a lui Ellen Degeneres, weekendul trecut. Asistenta lui Amy Schumer se pare că este sora lui Chris Fisher, așadar iată un indiciu pentru felul în care cei doi s-au cunoscut.

Ceremonia a fost oficiată de comediantul John Early, fără să își iasă din pielea personajului său „Vicky with a V”, iar câinele lui Amy, Tati, alături de puiul său, au condus-o pe aceasta la altar. Spre deosebire de Tati care a ales să poarte voal, Amy Schumer doar și-a prins părul la spate.

Yup

A post shared by @ amyschumer on

Larry David, David Spade, Jake Gyllenhaal, Judd Apatow și prietena apropiată a lui Amy, Jennifer Lawrence, sunt câteva dintre celebritățile care au participat la nuntă.

Mireasa a purtat o rochie Monique Lhuillier, ajutată de stilista ei fidelă, Leesa Evans.

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com