Jennifer-Lopez-american-music-awards-2018-tinute-covor-rosu

American Music Awards 2018: ținute pe covorul roșu

Gala de decernare a premiilor American Music Awards 2018 a avut loc seara trecută. Iată ce vedete au atras toate privirile pe covorul roșu cu ținutele lor.  

Cea de-a 46-a ediție a galei American Music Awards s-a desfășurat seara trecută la Microsoft Theater din Los Angeles. Actrița Tracee Ellis Ross a fost gazda spectacolului care a omagiat cele mai mari realizări ale muzicii din ultimul an. Iată cine a plecat acasă cu un trofeu.

Am văzut o mulțime de ținute minunate pe covorul roșu. Printre vedetele care ne-au atras atenția s-au numărat Jennifer Lopez, Rita Ora, Cardi B, Heidi Klum și Taylor Swift.

Vedete precum Taylor Swift (care a câștigat încă o dată titlul de Artistul Anului), Jennifer Lopez, Camila Cabello sau Dua Lipa ne-au cucerit cu alegerile lor de makeup și hairstyling. Am selectat câteva look-uri purtate de celebrități pe covorul roșu care ne-au atras atenția prin simplitate, curaj și, în plus, sunt foarte purtabile chiar și în viața de zi cu zi. Iată  zece coafuri și machiaje de la American Music Awards pe care să le porți și tu toamna asta.

Intră în galeria foto pentru a vedea ce vedete au atras toate privirile pe covorul roșu de la American Music Awards 2018.  

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro