Am aflat ce fond de ten a purtat Meghan Markle la nunta cu Prințul Harry

Am aflat ce fond de ten a purtat Meghan Markle la nunta cu Prințul Harry

Machiajul purtat de Meghan Markle la nunta cu Prințul Harry a fost un subiect extrem de discutat. Fosta actriță a ales un look natural până la extrem, iar make-up artistul ei i-a lăsat pistruii la vedere. Machiajul ei de nuntă a creat chiar și un trend pe Pinterest, și toată lumea a vrut să afle ce fond de ten a folosit. Am găsit, în sfârșit, răspunsul la această întrebare.

După ce au existat speculații cum că machiajul de nuntă al lui Meghan Markle nu va fi realizat de un make-up artist, și acest zvon a fost desființat. Daniel Martin este cel care a realizat look-ul lui Meghan în ziua cea mare, iar acum am aflat și ce fond de ten a folosit pentru machiajul ei de nuntă.

Ce fond de ten a purtat Meghan Markle la nuntă

Se pare că Daniel Martin ar fi folosit un fond de ten abia lansat pe tenul lui Meghan. Se zvonește că fondul de ten purtat de Meghan Markle la nuntă ar fi noul produs din colecția Backstage de la Dior, Backstage Face & Body Foundation, potrivit GLAMOUR US.

Noua colecție Dior Backstage a fost lansată recent și la noi, iar produsele sunt disponibile exclusiv în magazinul Sephora din Băneasa Shopping City, iar începând cu 2 iulie vor fi disponibile și în alte șapte magazine selectate.

Fondul de ten purtat de Meghan Markle la nuntă, așa cum se zvonește, are un finish luminos, iar acoperirea poate fi reglată, fiindcă poate fi aplicat în mai multe straturi. Peter Philips, creative director al Dior Makeup, a avut control total asupra produselor din colecția Backstage, și a vrut ca acestea să fie de înaltă calitate și ușor de folosit. Fondul de ten Face & Body Foundation vine în 40 de nuanțe diferite, împărțite pe șase subtonuri ale pielii. Din noua colecție Dior Backstage mai fac parte și două palete de farduri de pleoape, două palete pentru machiajul sprâncenelor, o paletă de iluminatoare, o paletă de contouring și o paletă pentru machiajul buzelor, împreună cu 14 pensule.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com