Ce vrea Adriana Lima să îi învețe pe copiii ei despre fitness și imaginea de sine

Ce vrea Adriana Lima să îi învețe pe copiii ei despre fitness și imaginea de sine

Adriana Lima are deja o filosofie de viață bine pusă la punct pe care vrea să le-o transmită copiiilor ei, dar și întregii lumi. Supermodelul brazilian are două fiice cărora speră să le insufle ideea că sportul nu este doar o metodă de a te menține în formă, ci și o modalitate de a-ți antrena mintea.

Implicată într-o nouă campanie în coaborare cu Puma, Adriana Lima a acordat un interviu pentru GLAMOUR UK, în cadrul căruia a vorbit despre fitness, exercițiile care îi fac plăcere dar și motivația care o ține mereu pe linia de plutire.

Adriana Lima face sport din pasiune, nu din obligație

Despre antrenamentul preferat al Adrianei Lima a vorbit, recent, și Halle Berry. Boxul pare să fie o metodă populară de antrenament printre celebrități: „este un sport care mi-a îmbunătățit atât forma fizică, cât și cea mintală”, spune supermodelul.

Mai mult decât atât, Adriana susține că face antrenamentele din pasiune. „Fac sport pentru că este un stil de viață, și indiferent de jobul meu, aș merge la sală chiar dacă nu aș avea această carieră. Să fii constant în sala de fitness, să nu renunți la țelurile pe care vrei să le atingi, îți dă foarte multă putere mintală”, a explicat ea.

Supermodelul reușește să își găsească motivația chiar și în zilele cele mai dificile. „Sunt mamă; am doi copii; lucrez; nu este ușor. Sunt zile în care sunt epuizată, nu este ușor să te ridici și să îți spui ție însăți să mergi mai departe, căci poate vei depăși ceva în ziua respectivă, iar pentru mine singura metodă de a afla este să chiar să merg la sală”, a dezvăluit Adriana.

Adriana vrea să le învețe și pe fiicele sale să gândească astfel

„O fac pentru că îmi place să învăț lucruri noi. Dacă lucrezi la ceva câteva săptămâni și în final obții ceva pentru care ai muncit, acel sentiment este ceva ce nu poate fi comparat. Sunt o persoană a cărei scop este să aibă longevitate pentru mulți, mulți ani, să fie sănătoasă și un exemplu bun pentru copii. De aceea fac sport”, a explicat ea.

Adriana Lima vrea să le paseze aceste lecții de viață și fiicelor sale. „A te simți bine nu este o problemă de fizic, a te simți bine este ceva ce se află în interiorul tău. Tu ești cel care trebuie să își dea seama ce te face fericit, orice ar fi acel lucru. Dacă înseamnă să te plimbi, să dansezi, și acestea sunt forme de antrenament. Totul stă în a face lucrurile mici care te fac să zâmbești – acesta este secretul vieții”, a concluzionat supermodelul.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com