Adevăratul motiv pentru care Kim Cattrall nu mai vrea să joace în filmul Sex and the City

Adevăratul motiv pentru care Kim Cattrall nu mai vrea să joace în filmul Sex and the City

Credeai că s-a zis cu intrigile Sex and the City 3? Dacă săptămâna trecută am aflat că Mr. Big ar fi urmat să moară în partea a treia a filmului Sex and the City și aparent acesta ar fi fost motivul pentru care Kim Cattrall nu ar mai fi vrut să facă parte din franciză, acum se pare că adevăratul motiv este altul.

De ce nu mai vrea Kim Cattrall să facă parte din Sex and the City

Intrigile Sex and the City continuă. Săptămâna trecută, potrivit lui James Andrew Miller, gazda podcastului Origins, actriței Kim Cattrall i-a displăcut ideea de a juca într-un film în care „acțiunea nu se concentrează pe  relația dintre cele patru prietene, ci pe moartea lui Mr. Big și felului în care Carrie încearcă să facă față tragediei.”

Pe lângă obiecțiile lui Cattrall față de scenariu, acum se pare că mai există un motiv pentru care aceasta a refuzat rolul.

„Kim nu și-a dorit de la bun început să joace în film”, a declarat o sursă pentru E! News. „Nu era bine plătită și nici povestea Samanthei nu era prea grozavă… adevărul este că era un scenariu prost.” Conform sursei, povestea principală a personajului consta în faptul că fiul adolescent al Mirandei, Brady, îi trimitea fotografii indecente cu el.

Dacă acesta este adevărul, atunci nu este greu de înțeles refuzul lui Kim Cattrall.

5 lecții despre viață pe care ni le-a oferit serialul „Sex and the City”

Chiar dacă anul trecut Cattrall sugera ca filmul să continue în absența ei și să aducă o altă actriță în rolul lui Samantha, șansele unui nou Sex and the City sunt aproape zero. „Am jucat personajul până la final și chiar după, și mi-a plăcut asta. De acum încolo ar trebui să joace rolul altă actriță. Ar putea fi o variantă afro-americană a Samanthei Jones sau una hispanică”, declara actrița anul trecut. Cu toate astea, nimeni nu pare să fi luat în seamă aceste sugestii iar posibilitatea unui nou film aproape că s-a stins complet.

Foto: Northfoto

 

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com