Actorul Andrew Garfield are o nouă iubită
13492154
post-template-default,single,single-post,postid-13492154,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Actorul Andrew Garfield are o nouă iubită

Actorul Andrew Garfield are o nouă iubită

Deși am tot sperat că Andrew Garfield se va împăca cu Emma Stone, acest lucru nu mai este posibil. Actorul are o nouă relație. iată cine este noua lui iubită. 

Conform publicației Us Weekly, actorul în vârstă de 35 de ani se iubește cu Susie Abromeit, și ea actriță. Mai multe fotografii cu cei doi sărutându-se pe o plajă în Malibu au apărut ieri în The Daily Mail, iar la sfârșitul săptămânii trecute, actorii au fost văzuți luând o cină romantică tot în Malibu.

Poate că numele lui Susie Abromeit nu-ți spune nimic, dar a jucat rolul lui Pam în serialul Jessica Jones, de pe Netflix, dar a avut apariții și în serialele Chicago Med și Devious Maids. Înainte de actorie, ea a fost tenismenă. Pe când era în clasa a patra, Susie a jucat tenis cu Chris Evans, interpretul personajului Captain America din filmele din universul Marvel. De asemenea, ea a avut și o scurtă carieră muzicală.

Andrew Garfield a avut o relație cu Emma Stone timp de patru ani, însă cei doi s-au despărțit în 2015. Cei doi au rămas în relații bune ceea ce ne-a făcut să sperăm că se vor împăca.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro