Actorii din serialul Suits momentele preferate nunta regală

Actorii din serialul Suits spun care au fost momentele lor preferate de la nunta regală

Au trecut mai bine de două săptămâni de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, dar încă se mai vorbește despre asta. La ceremonia religioasă au participat și câțiva dintre foștii colegi ai lui Meghan din serialul Suits. Iată care au fost momentele lor preferate de la nunta regală.

Cei mai mulți oameni din lumea întreagă au urmărit nunta regală în fața televizorului, pe 19 mai. Doar 600 de persoane au fost atât de norocoase să vada nunta pe viu, la Capela Sf. George de pe domeniul Castelului Windsor. Printre acestea s-au numărat și Gabriel Macht și Sarah Rafferty, câțiva dintre foștii colegi ai lui Meghan din serialul Suits.

Într-un interviu acordat Entertainment TonightSarah Rafferty, care interpretează rolul Donnei Paulsen în serialul Suits, a povestit cât de emoționantă a fost nunta fostei colege de platou, Meghan Markle: „A fost minunat să o pot vedea pe Meghan în acea zi. A fost un moment special“. Actrița, în vârstă de 45 de ani, a spus și care a fost momentul ei preferat din toată nunta: „A fost incredibil să o văd pășind singură, înainte să se întâlnească cu Prințul Charles, care a condus-o până la altar“.

În schimb, pentru Gabriel Macht, interpretul lui Harvey Spector în Suits, partea favorită a fost recepția de după amiază: „A fost surprinzător să-l văd pe Elton John cântând melodia I’m Still Standing. A fost incredibil și întregul moment a fost de neuitat. Per total mi-a plăcut să iau parte la o asemenea poveste pur și simplu înălțătoare. O poveste despre includere, dragoste – sunt atât de multe lucruri depresive și întunecate în lume. A fost o zi deosebită, să mă duc acolo și să o susțin pe ea, dar și pe familia regală“, a adăugat actorul.

Foto: Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro