Accesoriul pe care îl vor purta nominalizații la Globurile de Aur 2018 și semnificația lui

Accesoriul politic pe care îl vor purta nominalizații la Globurile de Aur 2018 și semnificația lui

Globurile de Aur 2018 se anunță a fi un eveniment cu o adevărată însemnătate socială. În contextul în care, mai întâi, mai multe actrițe au anunțat că vor purta negru în semn de protest împotriva hărțuririi sexuale, iar apoi au inițiat campania Time’s Up, vedetele care vor păși pe covorul roșu anul acesta vor purta un accesoriu special.

Accesoriul pe care îl vor purta nominalizații la Globurile de Aur 2018 este o broșă cu inscripția Time’s Up, făcând referire la campania recent începută împotriva hărțuirii sexuale.

Broșele au fost comandate de Reese Witherspoon, una dintre inițatoarele Time’s Up, iar designerul lor este Arianne Phillips. „Reese m-a rugat să vin la grupul actorilor [la o ședință pentru planificarea campaniei], mi-a spus că participantele urmează să poarte negru și m-a întrebat dacă aș fi dispus să creez o broșă pentru nominalizați și prezentatorii bărbați”, a explicat Phillips, pentru Hollywood Reporter.

Deși propunerea actriței a venit în perioada sărbătorilor, designerul a acceptat, iar numai două săptămâni au fost produse 500 de broșe. Phillips a apelat la ajutorul designerului de bijuterii Michael Schmidt, iar împreună au realizat întâi logo-ul campaniei Time’s Up, iar apoi broșa.

 

Gala de premiere Globurile de Aur 2018 va avea loc luni, 8 ianuarie, între orele 03.00 și 06.00 dimineața (ora României).

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com