8 lucruri ciudate care se întâmplă în conacul Playboy

Nu ne-am imaginat vreodată că lucrurile care se întâmplă în interiorul casei lui Hugh Hefner ar fi inocente, dar întâmplările descrise de Holly Madison sunt chiar josnice.

Fostul iepuraș playboy (care a locuit timp de 8 ani în conacul Playboy ) a lansat de curând o carte intitulată „Down the rabbit hole“, în care povestește experiențele trăite în conacul Playboy.

  • Pentru a putea locui în conac, mai întâi trebuia să treci prin patul lui Hugh. „Pentru a deveni iubita lui Hugh, mai întâi trebuia să te culci cu el“, spune Madison.
  • Orgii. Madison a fost declarată iubita lui Hugh, a dormit alături de el dar a aflat repede că de fapt el nu iubea pe nimeni. Rutina de culcare consta în adunarea tuturor iepurașilor playboy, toţi purtând pijamale roz, în dormitorul lui Hugh, iar el întreținea relații sexuale cu fiecare dintre ele.
  • Droguri. Madison dezvăluie că atunci când s-a întâlnit prima dată cu Hugh, în 2001, el i-a oferit droguri. Aceasta însă a refuzat.
  • Și dramă. Se pare că fetele nu se înțelegeau tocmai bine. „Am învățat că Hef este un manipulator și că ne întorcea una împotriva celeilalte“, spune Madison.
  • Madison și Kendra Wilkinson nu-și mai vorbesc. Madison spune că Wilkinson este „cea mai falsă persoană pe care am întâlnit-o vreodată“. O acuză de faptul că a cerut o cameră mare atunci când ea s-a mutat în conac. După ce Kendra a pretins că nu o cunoaște pe Madison, acestea s-au certat iar acum nu-și mai vorbesc deloc.
  • Madison a încercat să întemeieze o familie cu Hef, chiar dacă el are peste 80 de ani. „Cred că m-am gândit la el ca fiind un bilet de ieșire din această situaţie“, spune Madison.

“Singura dată când Hef nu a avut prea multe iubite prin preajmă a fost atunci când era căsătorit și a avut copii. Dar în urma unei analize de fertilitate, fetele au aflat că Hef nu poate avea copii. „Acest lucru a fost o dovadă concretă că nu există niciun viitor pentru mine în conac. Așa că am hotărât să plec din conacul Playboy” spune Madison.

  • Gânduri de sinucidere. Condițiile și întâmplările din conac i-au indus lui Mandison o stare de depresie. La aproape un an după ce s-a mutat în conac ea a vrut să se sinucidă.
  • Dar când a vrut să plece, Hef a încercat să o șantajeze. Acesta a spus că după moartea sa îi va lăsa o moștenire în valoare de 3 milioane de dolari, cu condiția să nu părăsească conacul. „La acea vreme, erau foarte mulți bani. Dar nu am acceptat. M-am simțit jignită. Chiar credea că poate să mă cumpere?“, spune Madison.

Foto Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro