8 cupluri celebre care s-au logodit foarte devreme

8 cupluri celebre care s-au logodit foarte devreme

Vara aceasta se pare că este plină de cupluri celebre care se grăbesc să se logodească cât mai devreme. A început în iunie, când Ariana Grande și Pete Davidson au anunțat că s-au logodit la doar o lună după ce s-a cunoscut. Lucrurile au escaladat rapid când Hailey Baldwin și Justin Bieber și-au confirmat și ei logodna, iar Nick Jonas și Priyanka Chopra le-au călcat pe urme. 

Să fie dragostea în aer la Hollywood?

Oricum ar fi, fenomenul nu a apărut de curând. Intră în galerie și descoperă 8 cupluri celebre care s-au logodit foarte devreme și sunt încă împreună pentru a își putea spune povestea.

Ariana Grande și Pete Davidson

În mai 2018 au început să circule zvonurile că Ariana Grande se vede cu actorul Pete Davidson. La doar o lună după, cei doi s-au logodit, iar Pete Davidson a confirmat logodna vorbind pentru prima oară despre acest subiect la emisiunea lui Jimmy Fallon, Saturday Night Live.

„Mă simt de parcă aș fi câștigat un concurs”, a spus el, despre logodnă. „E al naibii de tare, Jimmy. E atât de amuzant să merg pe stradă, pentru că tipii merg pe lângă mine și îmi fac semne de apreciere. Un tip a venit la mine și mi-a zis „Hey, omule, mi-ai dat speranță”. Iar eu mă gândesc, nu am realizat că sunt atât de urât – Doamne. Sunt un norocos”, a explicat Pete Davidson.

Ariana Grande lansează un nou parfum și pare să aibă legătură cu logodna cu Pete Davidson

Vezi continuarea în galerie.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com