Bella Hadid schimbare de look

5 lucruri pe care nu le știai despre Bella Hadid

Nu trebuie să fii o fashionistă înrăită ca să observi că Bella Hadid a devenit un nume important în industria modei.

Bella, în vârstă de 20 de ani, a ieșit complet din umbra surorii sale, Gigi Hadid, și are din ce în ce mai multe apariții în reviste de modă, prezentări de modă și campanii de publicitate.

Deși a trecut printr-o despărțire dificilă, anul trecut, aceasta a depășit momentul și este gata să fie fericită din nou.

Chiar dacă se află în lumina reflectoarelor în acest moment, Bella încearcă să-și păstreze viața cât mai departe de ochii curioșilor.

Însă noi nu ne-am putut abține și am vrut să aflăm mai multe detalii despre ea și copilăria ei.

Iată cinci lucruri pe care cu siguranță nu le știai despre ea:

  1. Hadid face echitație de când era mică – ,,Știu că acum oamenii se relaxează făcând yoga, ei bine, eu mă relaxez atunci când fac echitație” a declarat ea într-un interviu. De asemenea, Bella a dezvăluit că începuse să se antreneze pentru Jocurile Olimpice din 2016, însă din cauza bolii Lyme acest lucru nu a mai fost posibil.
  2. Înainte de a deveni model, Bella voia să fie fotograf – Bella se mutase în New York pentru a urma o școală de fotografie. Deși era interesată de acest domeniu încă din copilărie, a durat ceva timp până să învețe să pozeze. ,,În copilărie, niciodată nu mi-am dorit și nu am spus că mi-aș dori să devin model. Acest lucru venea din partea surorii mele, Gigi.”
  3. S-a vopsit brunetă ca să se deosebească de sora sa – ,,Am o personalitate mai închisă, așa că o culoare mai închisă la păr mi se potrivește perfect. Trebuia să găsim o modalitate prin care să ne deosebim, iar vopsitul părului a fost cea mai ușoară cale.”
  4. Este comparată des cu Jennifer Lawrence – De mai multe ori pe zi, conform spuselor modelului.
  5. Separarea de cântărețul The Weeknd nu este prima despărțire prin care modelul a trecut – În timp ce lupta împotriva bolii Lyme, la vârsta de 16 ani, Bella a fost nevoită să renunțe la prima ei dragoste: calul ei pe nume Lego. ,,Când am fost nevoită să-l vând am fost traumatizată. Dezvoltasem o legătură emoțională cu el.”

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro