4 motive pentru care o iubim pe Chrissy Teigen

4 motive pentru care o iubim pe Chrissy Teigen

Este model, prezentatoare tv, mamă și soția unuia din cei mai apreciați cântăreți ai tututor timpurilor. Iată (doar) patru motive pentru care o iubim pe Chrissy Teigen. 

Chrissy Teigen nu poate trece neobservată! Are un simț al umorului foarte dezvoltat și nu se teme nici de autoironie. Îi place să gătească și își susține mereu părerile sus și tare. Dar acestea nu sunt singurele motive pentru care ne place de ea.

4 motive pentru care o iubim pe Chrissy Teigen

  • A fost descoperită într-un magazin de surf

Chrissy avea 18 ani, lucra la un magazin de surf în California și nu se gândea niciodată că ar puea avea vreun viitor în modă. „Întotdeauna mi-am dorit să fiu profesoară sau să fac ceva care are legătură cu mâncarea“, a spus ea pentru The Daily Beast. „Dar nu m-am gândit niciodată că aș putea face modeling. Încă îmi e greu să mă numesc model. Nu am crezut niciodată că sunt destul de înaltă sau slabă. Când am început era vremea modelelor foarte slabe, așa că nu am crezut că pot face asta.“

  • Are o familie frumoasă și unită

Multă lume o cunoaște pe Chrissy Teigen pentru că este soția celebrului cântăreț John Legend. Sunt împreună de mai bine de zece ani, iar în 2013 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase ce a avut loc în Italia, la lacul Como. Iată 10 motive pentru care Chrissy Teigen și John Legend sunt cel mai drăguț cuplu.

Acum un an, după multe încercări nereușite, Chrissy și John au devenit părinții unei fetițe, Luna Simone. Chrissy nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre problemele de fertilitate, iar mai apoi, să spună deschis că a avut depresie post natală. „Am dat vina pe oboseală. M-am gândit că nu sunt făcută pentru a fi mamă. Nu puteam să îmi adun energia nici pentru a urca scările să mă duc în dormitor. John dormea pe canapea cu mine, câteodată chiar și patru nopți la rând. Plângeam mult, cu totul spontan“, mărturisește modelul de 31 de ani.

⚾️ GO DODGERS! ⚾️

O postare distribuită de chrissy teigen (@chrissyteigen) pe

  • Este pasionată de gătit

Deși nimeni nu s-ar fi așteptat ca un model celebru să piardă timpul cu gătitul, Chrissy iubește să stea în bucătărie și să prepare feluri de mâncare pentru cei dragi. A lansat un blog de cooking și o carte de gătit, care se bucură de mare succes.

„Când am început relația cu John, mi-am descoperit plăcerea pentru gătit. Într-una dintre primele noastre întâlniri, l-am dus la Daniel (un restaurant simandicos). Am băut o margarita de 40 de dolari, am mâncat rillettes cu somon (chiar și pasta de somon era simandicoasă) și m-am rugat să mai am bani pe card. Nu mi-am mai permis să îl scot la cine de genul acela, așa că am început să gătesc din ce în ce mai mult acasă. Am început cu propria variantă de pastă de somon, biban la cuptor, osso buco și pui cu sos barbecue. Când a ieșit prima mea carte de bucate, m-am simțit în sfârșit mândră de munca mea“, a spus Chrissy într-un interviu acordat ediției americane a revistei Glamour.

  • Este foarte amuzantă

Cine îi urmărește contul de Twitter, știe că soția lui John Legend nu pierde niciun moment din a se amuza pe seama oricărui lucru. Chrissy face glume chiar și pe seama partenerului ei. Ne place la nebunie să vedem ce mai comentează modelul pe rețelele de socializare.

La ediția din 2017 a premiilor Oscar, Chrissy, probabil foarte obosită, a adormit pe umărul soțului ei. Bineînțeles, Internetul s-a amuzant la imaginile cu ea dormind, iar modelul a răspuns plin de umor…

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro