22 de lucruri răutăcioase pe care celebritățile le-au spus despre familia Kardashian

Deși reality show-ul ,,Keeping up with the Kardashians” este un adevărat fenomen și este urmărit de sute de persoane, se pare că există și câțiva oameni care nu sunt de acord cu această familie. 

Și nu au ezitat deloc să spună ceea ce gândesc. Iată ce au spus celebritățile despre faimoasa familie Kardashian.

 1. ,,Când te uiți la starea înfricoșătoare a aceste țări, este de necrezut cum au continuat unele lucruri care au început dintr-o glumă, cum ar fi reality show-ul familiei Kardashian. Nu trebuia să dureze atât de mult.” -Chelsea Handler într-un interviu acordat The New York Times.
 2. ,,Kim Kardashian nu este bună de nimic. Toți din familia Kardashian vor doar bani și atenție. Arată că nu au sensibilitate și nu știu când să se oprească. Ar face orice pentru bani.”- Fabio într-un interviu cu The New York Daily News.
 3. ,,Le spun oamenilor care vor sfaturi de modă următorul lucru: dacă cei din familia Kardashian îl poartă, înseamnă că nu trebuie să te îmbraci cu acea piesă vestimentară. Mereu le spun tinerilor că nu-mi pasă ce port, atâta timp cât nu se îmbracă ca cei din familia Kardashian ”-Tim Gunn într-un interviu cu HuffPost Live.
 4. ,,Nu îi urăsc ca persoane, ci îmi displace tot ce reprezintă ei. Nu avem aceleași principii de viață.”-Rebel Wilson la o apariție la un post de radio australian.
 5. ,,Este un mesaj minunat pe care fetele din familia Kardashian îl transmit fetițelor. Nu fac nimic, doar se folosesc de imaginea lor,,-Amy Schumer la Saturday Night Live.
 6. ,,Ce caută Kim pe coperta revistei Rolling Stone?! Muzica a murit oficial. Cine ar fi crezut că cei de la Rolling Stones o vor ucide?”- Sinead O`Conner.
 7. ,,Faptul că familia Kardashian este mai populară decât un spectacol precum Mad Men este dezgustător. Este o parte dezgustătoare a culturii noastre , dar tot mi se pare amuzant să glumesc pe seama lor.”-John Hill la The Huffington Post.
 8. ,,Uitați-vă câte milioane valorează această familie. Nu erau atât de răi la început, dar acum uitați-vă la ei. Tot ceea ce fac este să se comporte ca niște idioți și să facă bani din asta.”-Daniel Craig pentru GQ.
 9. ,,Dacă un bărbat simte că femeia de lângă el este perfectă, atunci așa este. Știți cum e gunoiul unui om devine comoara altuia.”-50 cent într-un interviu acordat revistei XXL despre Kanye West și cântecul lui ,,Perfect Bitch” despre Kim Kardashian.
 10. ,,Nu au niciun talent!”-Barbara Walters într-un interviu din 2011
 11. ,,În mod normal nu judec, dar ești mama cuiva”-Naya Riviera cu privire la coperta revistei Paper în care apare Kim Kardashian.
 12. ,,Tot ce fac este să se plimbe cu camerele după ei. Vă amintiți când a apărut acel sex tape cu Kim Kardashian? Vă mulțumesc foarte mult pentru că acum sunt pe coperta Sports Illustrated și mă duc la petreceri cu Gucci Mane. Ajută să ai o mamă superficială care vrea doar bani și se folosește de copiii ei ca să facă asta. Cred că este un exemplu excelent pe care toți ar trebui să-l urmăm”- David Cross la The Huffington Post.
 13. ,,Corporația Kardashian este canceroasă și putredă, iar ceea ce reprezintă este dezgustător”-Rob Delaney pentru Cosmopolitan.com
 14. ,,Indiferent că este vorba despre Paris Hilton sau Kim Kardashian, prostia este sărbătorită. A fi un idiot este o calitate în această cultură pentru că ești răsplătit în mod semnificativ”-Jon Hamm pentru Elle UK
 15. ,,Cine naiba este Kim Kardashian? Cine sunt acești oameni și de ce sunt celebri? Eu nu înțeleg ce au făcut acești oameni ca toată lumea să le ceară părerea. Este înspăimântător”-Edie Falco pentru Vulture
 16. ,,Paris Hilton? Kim Kardashian? Sunt doar niște fete fără niciun pic de talent. Atât.”-Janice Dickinson pentru Radar Online
 17. ,,Kim este foarte proastă”-Kathy Griffin în emisiunea Jimmy Kimmel Live
 18. ,,Nu știu cine este această fată”-Shailene Woodley când a fost rugată să imite o postură de-a lui Kylie Jenner pentru un selfie.
 19. ,,Aș dori să le mulțumesc părinților mei pentru că mi-au oferit un IQ ridicat și aș vrea să le mulțumesc bunicilor pentru că m-au încurajat să nu fiu un idiot superficial și egoist”-Frances Bean Cobain cu privire la tweet-ul lui Kendall Jenner în care spunea că și-ar dori ca lucrurile să fie mai ușoare uneori.
 20. ,,Ultima dată când am verificat, Kim Kardashian apărea într-un sex tape și sunt sigură că a făcut o mulțime de bani de pe urma ei. A făcut asta și acum critică adolescentele care rămân însărcinate?”-Aber Portwood pentru E!News după ce Kim Kardashian a spus că adolescentele privesc sarcina ca pe un lucru cool
 21. ,,Oh, toți acei oameni ridicoli, fără niciun talent, care își petrec viața asigurându-se că toată lumea știe numele lor”-Jeremy Renner pentru The Guardian
 22. ,,Știu că e cool să fii rău, înțeleg. Dar poți ajunge la Hollywood și fără să faci un reality show. Când am intrat în această lume, dacă aveai un sex tape, te simțeai jenat și nu mai ieșeai din casă”-Reese Witherspoon la MTW Awards 2011.

Foto:Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro