15 vedete care susțin cauza ecologice: Cate Blanchett, Leonardo DiCaprio, Gisele Bundchen

15 vedete care susțin cauze ecologice

În numărul de aprilie al revistei GLAMOUR discutăm în termeni eco-friendly, ne ațintim privirea asupra problemelor de mediu și tratăm subiecte importante precum moda sustenabilă, modurile în care România poate să devină mai verde și măsurile pe care le putem lua fiecare dintre noi pentru un consum responsabil. În plus, pe 22 aprilie sărbătorim Ziua Planetei Pământ, așa că este momentul să faci cunoștință cu 15 vedete care susțin cauze ecologice. Intră în galerie și descoperă-le pe toate!

Vedete eco-friendly care susțin cauze ecologice

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai implicați actori de la Hollywood din punct de vedere ecologic. Actorul a participat împreună cu vedete precum Brad Pitt și Mark Ruffalo la marșul People’s Climate March, iar cel mai recent, a făcut echipă cu președintele Mexicului și cel mai bogat om din țară, în vederea salvării speciei amenințate de delfin brun din Golful Mexic. Nu în ultimul rând, DiCaprio a fost onorat cu titlul Messenger of Peace pe probleme de încălzire globală.

Intră în galerie și descoperă vedetele care susțin cauze ecologice și care depun eforturi în vederea asigurării unui prezent și viitor mai bun pentru planeta noastră.

Foto: Northfoto, Hepta

 

 

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com