11 prietenii dintre celebrități și figuri regale

11 prietenii dintre celebrități și figuri regale

E drept, de cele mai multe ori se aplică expresia „cine se aseamănă se adună” și vei vedea că celebritățile de la Hollywood tind să aibă prietenii tot în rândul starurilor, iar figurile regale caută tot amiciții de sânge albastru. Cu toate acestea, există câteva nume mari, care fie prin fapte de caritate, camaderie sau alte oportunități, reușesc să lege legături în ambele tabere. De la Prințul Harry cu Michelle Obama și Kate Middleton cu Victoria Beckham, îți prezentăm 11 prietenii dintre celebrități și figuri regale despre care probabil nu știai că există.

11 prietenii dintre celebrități și figuri regale

Prințesa Diana și Elton John

Starul pop britanic s-a împrietenit cu Prințesa Diana după ce aceasta i-a trimis, pe când avea 19 ani, o scrisoare de mulțumire pentru felul incredibil în care a cântat la petrecerea zilei de naștere a Prințului Andrew.

În următorii 20 de ani, Elton John a devenit unul dintre cei mai apropiați confidenți ai ei, iar atunci când a murit la 36 de ani, cântărețul a interpretat la înmormântarea ei piesa „Candle in the Wind”.

La 20 de ani de la moartea tragică a Prințesei Diana, Elton John a publicat o fotografie cu ea pe Instagram, cu descrierea „Acum 20 de ani, întreaga lume a pierdut un înger.”

20 years ago today, the world lost an angel. #RIP @ejaf

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on

Intră în galerie și află mai multe despre prieteniile dintre celebrități și figuri regale despre care probabil că nu știai că există.

Foto: Northfoto, Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com