Horoscop: ce spun astrele în octombrie

Gata! Am intrat în luna balanței și a scorpionului! Cu ce predicții ne surprinde luna octombrie și de ce schimbări vom avea parte? Să aflăm!

Balanță

Anul acesta, este indicat să vă țineți nervii în frâu și să acționați cu multă diplomație. Politețea, în general, nu vă este deloc străină, dar parcă în această ultimă parte a anului intrați mai tot timpul în conflict cu cei din jur, fără voia voastră.

Nu numai că nu umblați cu mănuși, ci încercați să vă impuneți punctul de vedere cu aplomb și fără niciun fel de menajamente. Din fericire, relația cu partenerul de viață este mai mult decât satisfăcătoare, plină de romantism, afecțiune și apreciere reciprocă. Vă înțelegeți fără să fie nevoie să vă vorbiți, vă împliniți și cele mai arzătoare dorințe, iar pe lângă toate acestea, vă faceți timp doar pentru voi doi, chiar dacă la birou sunteți destul de ocupate și aveți în permanență câte o sarcină nouă. Este nevoie de ordine și disciplină în programul pe care vi-l faceți, deci luați fiecare lucru pe rând. Aveți mari șanse spre sfârșitul anului să fiți promovate sau să primiți o mărire de salariu, dar este necesar să fiți hotărâte și să vă puneți în valoare portofoliul și experiența profesională.

Berbec

Din punct de vedere profesional, trebuie să vă mișcați rapid și să duceți mai departe toate proiectele pe care le-ați început deja. Tranzacții amânate, discuții pe care le-ați dat la o parte așteptând momentul oportun pentru a le concretiza − acum e perioada potrivită să le fructificați. Pe de altă parte, aveți grijă la felul cum vă prezentați în fața celorlalți, de la gesturi, mimică și parfum, până la îmbrăcăminte și accesorii. Totul trebuie pus la punct cu atenție pentru că aceste detalii nu sunt lipsite de importanță.

Taur

Dacă sunteți încă singure, puterea voastră de seducție va face ravagii printre reprezentanții sexului opus, deci este momentul să îi arătați celui pe care ați pus ochii că sunteți interesate de el. Cuplurile vor avea parte de câteva săptămâni pasionale, dar trebuie ca partenerul vostru de viață să se ridice la înălțimea pretențiilor pe care le aveți față de el și să nu se dea înapoi de la nicio propunere pe care i-o faceți.

Gemeni

Luna aceasta aveți energia necesară pentru a vă consolida statutul profesional, indiferent de domeniul în care lucrați. În același timp, trebuie să fiți atente în permanență la ocaziile care apar pe neașteptate: o discuție, un telefon, o informație pe care o primiți pe e-mail, toate ar putea să vă aducă șansa unei afaceri pe care nici nu o visați. Mai e nevoie doar de sprijin din partea unor persoane cu experiență, puțină analiză și puteți să obțineți o serie de avantaje materiale și personale.

Rac

La birou este indicat să aveți răbdare, pentru că nu a venit încă momentul culegerii laurilor. Rezultatele acțiunilor voastre din prezent se vor vedea ceva mai târziu. Acum trebuie mai degrabă să vă consolidați relațiile sociale, să vă reevaluați planurile, să faceți unele modificări și să așteptați ca tot ceea ce întreprindeți acum să o apuce în direcția potrivită pentru voi. Relaxați-vă ori de câte ori aveți ocazia, singure sau în prezența unor persoane sensibile la nevoile pe care le aveți.

Leu

Tentația cea mai mare pentru voi în această perioadă este să amestecați într-un fel sau altul viața amoroasă cu cea profesională, lucru care poate provoca complicații de tot felul. Așa că încercați pe cât posibil să puneți o limită clară între cele două, indiferent dacă este vorba despre un simplu flirt sau dacă prin atitudinea voastră ușor provocatoare urmăriți să obțineți o serie de avantaje personale. Adoptați o atitudine corectă, sinceră și clară, dar nu faceți uz de armele de seducție pe care le aveți în dotare.

Fecioară

Luna aceasta trebuie să dați o atenție deosebită stilului vostru de viață și în special alimentației. În plus, motivați-vă să faceți mișcare în aer liber: rupeți-vă câteva minute din programul zilnic de sarcini, găsindu-vă eventual un motiv utilitar, cum ar fi să plimbați câinele sau să faceți cumpărături. Orice vă face să ieșiți din rutina zilnică și să deveniți un pic mai active, e demn de urmat.

Scorpion

În ultima perioadă ați întâmpinat dificultăți la serviciu, însă, începând cu luna aceasta, succesul revine pe strada voastră. În special dacă vă ocupați cu activități legate de public, veți avea idei geniale și veți ști să le puneți în practică cu multă ingeniozitate. În prima parte a lunii, nivelul de energie fizică va fi în creștere, dar din punct de vedere mental veți fi puțin cam agitate și vă va fi greu să vă relaxați.

Săgetător

La birou, atâta timp cât vă țineți promisiunile și nu amânați pe nimeni și nimic, reușitele continuă să vă umple de satisfacție. Sunteți, ce-i drept, tentate să o lăsați mai moale cu tot ceea ce înseamnă obligații plictisitoare și îndatoriri care nu mai par interesante. Dar e nevoie să știți că alții se bazează pe voi și că uneori trebuie să depuneți un strop de efort.

Capricorn

Din punct de vedere sentimental, începutul lunii se anunță favorabil unei bune comunicări și unei atitudini înțelegătoare și plină de afecțiune. Pe măsură ce vă apropiați de sfârșitul lui octombrie, lucrurile încep să se încingă – nu în sensul că veți căuta motive de ceartă, ci, dimpotrivă, senzualitatea voastră va atinge cote maxime, iar aceasta este o bună ocazie să vă apropiați de partener într-un mod lipsit de prejudecăți. Dați la o parte reținerile, tabuurile și neîncrederea.

Vărsător

Pe plan personal, în această perioadă sunteți conștiente ce efect poate avea monotonia asupra relației de cuplu. Așa că faceți tot posibilul să dinamizați legătura amoroasă; propuneți tot felul de activități interesante, vă stimulați partenerul să dea tot ce are mai bun și să vă acorde mai multă atenție. Eforturile voastre nu rămân fără rezultate, iar legătura dintre voi devine din ce în ce mai intensă.

Pești

Entuziasmul vostru și puterea de muncă lasă o impresie foarte bună tuturor celor cu care colaborați. Aveți inițiativă, un plan de rezervă care vă poate salva din orice situație neprevăzută și nu dați înapoi în fața problemelor. În acest fel, puteți să duceți la bun sfârșit proiectele, indiferent de sprijinul celor cu care lucrați. Voi sunteți persoanele de bază și știți acest lucru foarte bine, pentru că nu vă lipsește încrederea în propriile forțe. Întreaga lună veți avea un tonus neobișnuit de ridicat.

erika
erika.chivu@ringier.ro