Horoscop: ce spun astrele în noiembrie

Oficial, suntem în ultima lună de toamnă! Ce ultime surprize ne-a pregătit această perioadă? Ne vor spune astrele. 

Scorpion

În acest an îți dorești să o iei de la capăt din toate punctele de vedere și să începi lucruri noi, neobișnuite sau care te vor obliga să îți schimbi obiceiurile și viziunea asupra vieții. Fii mai deschisă și mai puțin circumspectă.

Dacă nu ai încă un partener stabil, anul acesta ești tentată să te arunci cu capul înainte într-o relaţie care ar putea să îți dea iluzia unei poveşti de dragoste frumoase alături de un prinţ pe cal alb care să te iubească o viaţă-ntreagă. Însă mai târziu ai putea descoperi că şi el are slăbiciunile lui şi că nu este tocmai perfect. Pe plan profesional, ai planuri noi, care au destul de puţin în comun cu ceea ce faci în prezent.

Este adevărat că sunt mult mai incitante şi îți stimulează imaginaţia şi creativitatea, însă, cel puţin la început, nu îți vor aduce avantaje prea mari din punct de vedere financiar. Asta nu trebuie să te descurajeze să continui, pentru că mai târziu se vor dovedi profitabile din toate punctele de vedere, şi nu vei regreta că ai dedicat timp şi energie pentru a le începe.

Berbec

Luna aceasta ești în formă, acționezi cu rapiditate, ești prudentă și toate acestea îți aduc aprecierea șefilor și invidia colegilor care nu sunt în stare să țină pasul cu tine. Însă cu această ocazie, îți sporește și ambiția de a câștiga mai mult sau de a obține măcar o avansare care să îți aducă mai multe responsabilități. Soluțiile pe care le găsești pentru rezolvarea sarcinilor de la birou sunt originale fără să devină fanteziste, iar cei cu care colaborezi beneficiază de eficiența ta maximă.

Taur

Întreaga lună noiembrie, partenerul tău va beneficia de răbdarea, afecțiunea și înțelegerea ta, ceea ce va face ca relația să înflorească și să devină din ce în ce mai armonioasă și mai stabilă. Poate că și faptul că te-ai hotărât să nu mai ascunzi dragostea pe care i-o porți și să-ți lași sentimentele să iasă la iveală contribuie la atmosfera tandră și senzuală care se instalează mai ales după prima jumătate a lunii. Starea de sănătate este în general bună.

Gemeni

La birou este indicat ca luna aceasta să te concentrezi asupra unui obectiv pe care să-l urmărești cu perseverență. În acest fel, rezultatele nu vor întârzia să apară chiar mai curând decât te aștepți. Nu-ți asuma prea multe responsabilități deodată și nu fă promisiuni pe care nu ești sigură că o să poți să le respecți. Cea mai bună atitudine este să te gândești de două ori înainte să iei o decizie. După prima jumătate a lunii, vei fi mult mai obiectivă și capabilă să planifici acțiuni profitabile pe termen scurt și mediu.

Rac

Luna noiembrie este un moment foarte bun să investești sau să cheltuiești anumite sume de bani pentru lucrurile care îți trezesc interesul, însă nu recurge la shopping doar pentru a-ți satisface capriciile. Cu o mică analiză a priorităților, vei vedea că finanțele îți ajung tocmai bine pentru a pune la punct toate lucrurile pe care voiai să le rezolvi. Pe plan sentimental, atmosfera este atât de plăcută, încât te tentează să dedici cât mai mult din timpul tău partenerului, neglijând alte activități.

Leu

Ești dispusă să faci orice pentru ca iubitul tău să fie mulțumit și să se simtă excelent. Însă dacă nu primești ceea ce dorești în schimb, ai tendința să te retragi în propria cochilie și să tai orice punte de comunicare, ceea ce poate fi deconcertant pentru el. Nu ezita să îi arăți cum numai tu știi mai bine ceea ce simți, fără să te temi că nu vă răspunde în același fel. Poate că încă mai are de învățat cum să-și exprime sentimentele.

Fecioară

Luna noiembrie se anunță a fi una plină de romantism fie că ești singură sau în cuplu. Ultimele două săptămâni, mai ales, aduc o atmosferă armonioasă, în care nu duci lipsă nici de senzualitate, nici de pasiune și nici de o bună înțelegere pe plan mental și emoțional. La birou, este de preferat să lucrezi în echipă, pentru a fi mai eficientă. Spiritul tău organizatoric și priceperea cu care faci ordine acolo unde ițele sunt încurcate fac ca treburile să fie rezolvate la timp și fără multă bătaie de cap.

Balanţă

Echilibrul relației de cuplu depinde în mare măsură de starea ta psihică. Poate că te afectează ce se întâmplă la birou, dar asta nu e un motiv să porți discuții repetate despre colega care te enervează sau despre șefa care n-a ținut cont de părerea ta. Este mai bine să te bucuri de fiecare clipă plăcută împreună cu partenerul și să nu îl implici și pe el în lucruri pe care nu le poate schimba și care îl fac să se simtă neputincios. Răbdarea este cheia problemelor tale.

Săgetător

În dragoste, luna aceasta ai nevoie de mai multă siguranță din partea partenerului. Poate că în ultima vreme a fost mai ocupat și nu a petrecut suficient timp alături de tine sau pur și simplu a uitat de ceea ce îți face plăcere și de ce ai nevoie. Cert e că soluția de a-l face gelos cu ajutorul altei persoane ori arătându-i că ai preocupări mai importante nu este cea potrivită. Există și alte metode bune de a-i readuce privirile în direcția ta.

Capricorn

Luna aceasta, contrar obiceiurilor, vei simți nevoia de a te bucura din plin de viață. Dai la o parte prudența, autocontrolul și sobrietatea, pentru a privi ceea ce este în jur într-un mod diferit de până acum. Dar cum tu ești serioasă până și atunci când vine vorba de distracție, poți ajunge la excese alimentare, nopți nedormite și o neglijare (surprinzătoare pentru cei care te cunosc) a îndatoririlor zilnice. Acordă mai multă atenție partenerului.

Vărsător

Evită cât poți discuțiile în contradictoriu cu superiorii sau colegii, indiferent cât de corect este punctul tău de vedere. Ai argumente logice și de bun simț, ca de obicei, dar aplombul cu care îți impui punctul de vedere este mai puțin impersonal și mai degrabă abrupt și impulsiv, iar acest lucru poate crea neplăceri în cazul în care ai de-a face cu persoane ceva mai sensibile. Din punct de vedere amoros, ești protejată de astre începând cu primele zile ale lunii, până la sfârșit.

Pești

La birou este nevoie să faci câteva sacrificii pentru a-ți atinge scopurile. Poate îți prind bine niște cursuri de perfecționare sau vrei să îți însușești cunoștințe dintr-un alt domeniu. Oricum ar fi, ai nevoie de perseverență și curaj, deoarece toate acestea presupun eforturi susținute și un plus de voință. În cuplu, prima parte a lunii se anunță plăcută pentru că partenerul este în permanență lângă tine susținându-te și ajutându-te și în cele mai dificile situații. Sprijinul lui te va face să te simți iubită și apreciată.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro