Horoscop: ce spun astrele în decembrie

Ultima lună din an și cea care aduce cu ea zăpada. Cu ce predicții ne așteaptă acest sfârșit de an?

Haideți să aflăm împreună!

Săgetător

Din punct de vedere profesional, acest an te îndeamnă să fii din ce în ce mai ambițioasă și să îţi urmăreşti țelurile cu perseverență, fără să te împiedici de nimeni și de nimic și fără să iei pauze.

Pe parcursul întregului an vei avea tendința să preiei inițiativa în cadrul grupului din care faci parte, indiferent dacă ceilalți sunt sau nu capabili să țină pasul cu tine și dacă îţi împărtășesc punctul de vedere. Pe de o parte este bine, pentru că toată lumea poate fi sigură că orice problemă va fi rezolvată, și încă foarte rapid dar, pe de altă parte, uneori nu vei accepta pauze, întârzieri sau vreo urmă de neseriozitate, nici din partea ta, nici din partea celor cu care lucrezi. Exigențele pe care le ai vor fi o adevărată provocare dar vor duce la rezultate profesioniste și prompte. Meritele nu vor întârzia să îţi fie recunoscute, iar acest lucru va avea efecte pozitive și asupra domeniului financiar care se va îmbunătăți simțitor. Uneori, totuși, vei fi și destul de cheltuitoare, dar…  fără să faci datorii.

Intră în galeria foto ca să vezi ce surprize ți-a pregătit din punct de vedere astrologic decembrie, ultima lună din calendar.

erika
erika.chivu@ringier.ro