Horoscop: ce spun astrele în august

Află ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună de vară. 

Leu

Fii cât se poate de realistă și lasă visarea la o parte. Pune-ți în practică planurile pe care le ai, cu răbdare și atenție, iar atunci când este cazul, ia în tabăra ta doar profesioniști. Chiar dacă ești tentată să lași la o parte responsabilitățile atunci când te simți copleșită, respiră adânc, încearcă niște tehnici de relaxare, du-te la Spa, după care ia-o de la capăt. Este momentul să-ți pui în aplicare planurile rapid, cu sau fără ajutorul celor din jur. Petrece mai mult timp cu partenerul de viață și organizați o vacanță împreună, în condiții cât mai confortabile. Asta nu înseamnă că trebuie să exagerezi cu pretențiile, dar poți să te orientezi spre oferte avantajoase, care să nu-ți golească complet buzunarele. Iubitul tău te apreciază mai degrabă pe tine și tot ce puteți face împreună. Din punct de vedere profesional, concurenţa nu îți poate face faţă pentru că ești foarte ambițioasă și știi foarte bine că ți-ai pus la bătaie toate cunoștințele și calitățile astfel încât să obții rezultate maxime.

Berbec

Este o perioadă potrivită să-ți faci planuri împreună cu partenerul de viață legate de partea materială. Puteți să vă mutați împreună sau să vă cumpărați o casă doar a voastră, punând în comun ceea ce aveți amândoi. Încurajați-vă să achiziționați lucruri care să vă aparțină amândurora, chiar și o vacanță, o excursie, un abonament pentru un curs ar putea fi opțiuni excelente. Dacă vrei să te simți cât mai bine din punct de vedere fizic, îndreaptă-te spre sporturile de apă.

Taur

La serviciu este posibil să te lovești de invidia colegelor, pentru că tot ceea ce faci este de calitate, iar puterea ta de muncă nu poate să o întreacă nici cei mai perseverenți. Nu adopta o atitudine condescendentă și, mai ales, fă uz de acea diplomație care te caracterizează. Discreție în toate și politețe, până la urmă este cel mai bine să-ți urmezi interesul, iar acesta este să te simți cât mai bine și mai împlinită din toate punctele de vedere.

Gemeni

Visurile în dragoste vor avea menirea de data asta să-ți ofere un sentiment de siguranță și de împlinire pe care nu l-ai mai avut de multă vreme. Ai grijă la tendința de a te îmbăta cu apă rece în ceea ce privește calitățile partenerului de viață pentru că nu este chiar prințul din poveste pe care ți l-ai dorit dintotdeauna, dimpotrivă, ai putea descoperi că are anumite defecte pe care nici nu le observaseși până acum și poți să te simți dezamăgită. Dar asta nu e decât o lipsă de realism, nu și o alegere proastă.

Rac

Nu este bine pentru tine să frecventezi persoane prost dispuse, negativiste sau depresive în această perioadă. Cum tu ești receptivă la stările celor din jur și ai tendința să fii mai mult decât empatică, riști să-ți strici și tu buna dispoziție doar privind astfel de oameni. Mai bine apucă-te de yoga, tae-bo, aleargă prin parc, fă o activitate care îți place și cu prieteni cu care te simți în largul tău. Relaxează-ți mintea și simțurile cu o masă la restaurant împreună cu iubitul sau membrii familiei.

Fecioară

Nu prea există dorinţa de a fi în cuplu în aerul din jurul tău, așa că niciun pretendent nu are șansa să-ți cucerească inima pe termen lung. De altfel, domeniul sentimental este încă în vacanță în ceea ce te privește, dar asta nu înseamnă că nu-ți place compania celor de sex opus și că nu o accepți ori de câte ori ai ocazia. Planul profesional în schimb îți aduce mari satisfacții. Ai senzația că faci exact ce-ți place și cum îți place, ceea ce îți da entuziasm și putere de a crea tot felul de proiecte mărețe.

Balanţă

Iată că începi să ai curajul să-ți exprimi sentimentele cu mai multă deschidere și într-un mod mai decis decât până acum. Poate că stelele te influențează să fii mai echilibrată și mai sigură pe tine, sau poate că pur și simplu, în urma tuturor argumentelor pro și contra pe care ți le-ai adus singură în ultimele luni ai reușit să-ți dai seama ce dorești cu adevărat: pe alesul inimii tale. Tot ce trebuie să mai faci este să nu ajungi la un moment dat să-ți idealizezi prea tare partenerul și relația de cuplu.

Scorpion

Momentul potrivit nu vine niciodată dacă nu treci la treabă acum, cu ceea ce ai deocamdată în dotare. Nu aştepta ca totul să fie perfect și bine pus la punct, fără nicio posibilitate de eroare sau surpriză. E adevărat că atunci când mergi la sigur, nu există riscul să pierzi, sau cel puțin nu te arzi usturător, însă mai tot atât de adevărat este că cine nu riscă nu câştigă iar acum este momentul să iei în considerație cea de-a doua variantă, oricât de mult te-ar tenta precauția și circumspecția.

Săgetător

Pe plan financiar, cu siguranță că ești sătulă de grijile financiare din ultimele luni. Mai degrabă ți s-a oferit șansa să cheltuiești, să îți faci datorii și să nu apuci niciodată să cumperi tot ce consideri că este necesar. Este adevărat că unele oportunități nu le întâlnești prea des și e păcat să nu profiți de ele cât mai sunt disponibile. Dar asta nu te scutește să fii tot timpul cu buzunarele aproape goale și cu stresul că trebuie să faci urgent rost de bani. Din august însă, lucrurile încep să se schimbe.

Capricorn

Ai cam neglijat problemele de suflet în ultima vreme dar, odată cu ultima lună de vară, începi să faci mici eforturi să-i dai și partenerului mai multă atenție, ceea ce se cunoaște în bunul mers al relației de cuplu. Mai ales după prima jumătate, ai o dispoziție petrecăreaţă și vrei să ieși mai mult în societate, nu numai cu iubitul, ci cu toți prietenii și cu cei apropiați. Socializezi cu pricepere și eleganță, câștigi inimile tuturor iar prestigiul tău crește simțitor, la fel și imaginea personală.

Vărsător

Pe măsură ce dai mai multă atenție stării tale de sănătate, vei vedea că și corpul începe să te asculte din ce în ce mai bine. Poți spune adio nopților albe, somnului agitat sau întrerupt, tulburărilor de circulație sau de ficat. În principiu, așa cum te îngrijești, așa te ai. Însă abia în cea de-a doua parte a lunii vei putea spune că poți să muți și munții cu energia și vitalitatea ta. La birou fii mai puțin exigentă cu ceilalți și ai mai multă răbdare atunci când ți se pare că lucrurile stagnează.

Pești

În prima parte a lunii august trebuie să profiți de orice șansă ți se oferă pe plan profesional, dacă vrei să îți atingi obiectivele. Nu e greu să-ți pui visurile în practică, cu singura condiție să nu aștepți și să nu stai deloc pe gânduri atunci când ți se dă o mână de ajutor sau o propunere, indiferent din partea cui ar veni. Cel mai bine este să analizezi foarte bine situația la început, dar să nu te împiedici în detalii inutile și să nu dai înapoi în fața piedicilor – dacă vor apărea unele pe parcurs.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro