GLAMOUR Street Fashion Show 2016: participă și tu!

UPDATE: am prelungit înscrierile până la 06 septembrie, ora 00:00. Vă așteptăm!

Am dat startul noii ediții GLAMOUR Street Fashion Show! Înscrie-te aici!

GLAMOUR Street Fashion Show va avea loc pe 20 octombrie, la Biavati Events, iar cele mai glam participante sunt invitate să ia parte la cel mai stylish concurs din țară.

Ce trebuie să faci:

  • Să ai peste 18 ani
  • Să fii pasionată de fashion
  • Să vrei să faci parte din echipa uneia uneia dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România

Fă-ți o fotografie de streetstyle (format 600 x 900) inspirată din aceste 10 trenduri și un filmuleț de prezentare (max. 60 secunde) în care să povestești despre tine și despre ținuta pe care o porți.

Pe platforma dedicată evenimentului îți vei putea uploada atât fotografia cât și filmulețul, alături de numele, vârsta, orașul, ocupația, numărul de telefon și adresa de mail + trendul pe care le-ai ales din cele 10 trenduri ale sezonului toamnă iarnă 2016-2017, și descrie pe scurt ținuta pe care o porți.

Fiecare ambasadoare va alege 10 cele mai stylish participante, care vor face parte din echipa ei. Toate participantele vor fi votate de public în perioada 15 septembrie – 15 octombrie.  Ambasadoarele le vor oferi participantelor din echipă sfaturi de stil şi le vor fi alături în seara marelui eveniment, GLAMOUR Street Fashion Show, în calitate de antrenor.

11 cele mai cunoscute bloggerițe din România au devenit Ambasadoarele GLAMOUR Street Fashion Show. Iată cine ne va fi alături la această ediție:

1. Alina Ceusan – alinaceusan.net 
2. Andreea Chirilă – sayrouge.com
3. Diana Enciu și Alina Tănasă– fabulousmuses.net
4. Ioana Chisiu – ioanachisiu.com
5. Ioana Grama – ioanagrama.ro
6. Larisa Costea – themysteriousgirl.ro
7. Laura Calin – lauracalin.ro
8. Madalina Merca – indiechase.com
9. Sandra Bendre – sandrab.ro
10. Sanziana Negru – sanziananegru.com

Nu te-am convins? Uite ce poți câștiga dacă participi la GLAMOUR Street Fashion Show:

Ocupanta locului 1 va primi un parfum Issey Miyake Pure 50 ml, o pereche de căști și o boxă portabilă Hama, un voucher de cumpărături la C&A în valoare de 500 euro, un set de produse Estee Lauder (Modern Muse Le Rouge Gloss 50 ml, Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup 14 ml, Revitalizing Supreme Plus Global Anti-Aging Cell Power Creme 50 ml), un abonament pe 6 luni la World Class și un smartphone Allview X3 Soul Plus.

Câștigătoarea locului întâi va fi și protagonista unui articol într-un număr viitor al revistei GLAMOUR.

Ocupanta locului 2 va primi un parfum Issey Miyake Pure 50 ml, o pereche de căști și o boxă portabilă Hama, un voucher de cumpărături la C&A în valoare de 300 euro, un set de produse Estee Lauder (Modern Muse Le Rouge Gloss 50 ml, Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup 14 ml, Revitalizing Supreme Plus Global Anti-Aging Cell Power Creme 50 ml), un abonament pe 6 luni la World Class și un smartphone Allview X3 Soul Style.

Ocupanta locului 3 vor primi un parfum Issey Miyake Pure 50 ml, o pereche de căști și o boxă portabilă Hama, un voucher de cumpărături la C&A în valoare de 200 euro, un set de produse Estee Lauder (Modern Muse Le Rouge Gloss 50 ml, Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup 14 ml, Revitalizing Supreme Plus Global Anti-Aging Cell Power Creme 50 ml), un abonament pe 6 luni la World Class și un smartphone Allview X3 Soul Lite.

Ocupantele locurilor 4 și 5 vor primi un parfum Issey Miyake Pure 50 ml, o pereche de căști și o boxă portabilă Hama, un voucher de cumpărături la C&A în valoare de 100 euro, un set de produse Estee Lauder (Modern Muse Le Rouge Gloss 50 ml, Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup 14 ml, Revitalizing Supreme Plus Global Anti-Aging Cell Power Creme 50 ml), un abonament pe 6 luni la World Class.

Ocupantele locurilor 6 – 10 vor primi un parfum Issey Miyake Pure 50 ml, o pereche de căști Hama, un voucher de cumpărături la C&A în valoare de 100 euro, un set de produse Estee Lauder (Modern Muse Le Rouge Gloss 50 ml, Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup 14 ml, Revitalizing Supreme Plus Global Anti-Aging Cell Power Creme 50 ml).

Rămâneți cu ochii pe noi pentru cea mai mare prezentare de modă pentru fashionistas din România! Detalii aici.

erika
erika.chivu@ringier.ro