GLAMOUR de ianuarie, ghidul perfect pentru un look glam de sărbători

GLAMOUR vine în ianuarie cu ghidul complet de sărbători! Descoperă cele mai stylish ținute pentru petrecerile de sezon, accesoriile cu care le poți combina, cele mai bune produse și terapii de beauty pentru perioada rece, dar și cele mai noi filme și seriale, interviuri cu femei care ne inspiră și povestea actriței momentului: Felicity Jones, protagonista Rogue One: A Star Wars Story. Toate acestea și multe alte lucruri minunate te așteaptă în paginile numărului de decembrie GLAMOUR, din 16 decembrie la punctele de distribuție a presei.

Felicity Jones, vedeta de pe coperta ediției de ianuarie, povestește despre experiența din timpul filmărilor Star Wars și drumul pe care l-a străbătut pentru a ajunge aici.

Vei găsi în paginile revistei informații vitale pentru lunile care urmează: produsele și terapiile de beauty prin care să îți protejezi pielea delicată în zilele friguroase. Apoi, cinci secrete esențiale pentru un look perfect în noaptea dintre ani și sfaturi de top de la Florin Noje: el îți răspunde la toate întrebările despre cum îți poți ajuta părul să depășească provocările sezonului.

Dacă îți dorești să fii o apariție neobișnuită, răsfoiește paginile secțiunii Glamourisme și află cum poți transpune femeia fantastică din benzile desenate direct în garderoba ta. Sau fii chiar și mai îndrăzneață și încearcă stilul MATRIX: combinații de piele și latex pentru un look cool și pasional.

A început sezonul friguros și ți-am pregătit o mulțime de trips&tricks pentru ținute stylish care să îți țină de cald. Și pentru că nu ne putem imagina o ținută fără accesorii, Oana Vasilache, fashion directorul GLAMOUR, a strecurat în paginile revistei și cele mai cool și ladylike accesorii ale sezonului: află cum să le combini pentru o iarnă cu stil.

Pentru că vrem să ieșim din monotonia zilelor reci, pictorialul acestui număr, realizat de Oana Vasilache și Oltin Dogaru, te va provoca la combinații îndrăznețe și atipice, military style. Nu degeaba se numește Jocul Contrastelor! Iar dacă stilul military nu e chiar genul tău, avem o nouă provocare sub titulatura:  Rethink Pink! Răstoarnă echilibrul cromatic din garderoba ta și combină rozul cu accente geek chic pentru un look surprinzător.

Și așa cum te-am obișnuit, ianuarie e luna în care îți poți vota produsele preferate și vedete sau profesioniștii care te inspiră: dăm startul unei noi ediții GLAMOUR Beauty Awards! Din 20 decembrie, votează și tu! Poți fi una dintre cele 10 norocoase care vor câștiga câte un set cu produsele cosmetice preferate.

Te invităm, apoi, să intri încă o data în atmosfera de sărbătoare alături de noi. În luna noiembrie am aniversat 10 ani de GLAMOUR România. După un număr special, ne-am dat întâlnire la GAIA Boutique Club, am petrecut alături de prietenii revistei, iar acum te invităm să revezi cele mai cool momente de la party.

Revista ta preferată te așteaptă la toate punctele de distribuție, începând cu 16 decembrie, la prețul de 10,90 lei!

Răsfoiește revista aici:

erika
erika.chivu@ringier.ro