Cum a cerut-o George Clooney în căsătorie pe Amal Alamuddin

De 25 de minute a avut George Clooney nevoie ca să primească un răspuns pozitiv de la Amal Alamuddin atunci când a cerut-o în căsătorie.

George Clooney este unul dintre bărbații aceia care nu au crezut că se va însura vreodată, dar își amintește de momentul în care decizia lui s-a schimbat la 180 grade: atunci când a văzut-o pe viitoarea lui soție și avocatul de drepturi umane, Amal Alamuddin,. “A fost unul dintre lucrurile alea amuzante”, i-a povestit actorul lui Ellen DeGeneres. “Din minutul în care ne-am cunoscut, am rezonat imediat. Și de atunci am știut că o să fim împreună.”

Actorului i-a luat șase luni să-i propună lui Amal să fie soția lui, iar când momentul a venit în sfârșit, a fost unul oribil.

“Nu am vorbit despre căsătorie înainte. Eu am pus totul la cale. Am ascuns inelul chiar într-o cutie care stătea în spatele ei. Muzica se auzea pe fundal, Aunt Rosemary cânta piesa “Why Shouldn’t’ I?”.Am așteptat-o să ajungă din Londra; ea a venit, a spus haide să comandăm ceva de mâncare, eu i-am spus: nu, nu, nu, am gătit. (…) “Ce faci? Mă întreabă. “ Uite, am stins lumânarea și cred că bricheta este în cutia din spatele tău. Se duce la cutie, găsește doar inelul acolo. Îl scoate, se uită la el și zice: “E un inel aici”, ca și când cineva l-ar fi lăsat acolo la un moment dat.

Atunci am îngenunchiat și am spus: “Nu mi-aș putea imagina restul vieții mele fără tine.” Ea se tot uita la inel, apoi la mine și zicea: „Oh, doamne.” Știm că tot acest proces a durat 25 de minute, pentru că făcusem un playlist și atât dura. În final i-am spus: “Uite, sper că răspunsul este da. Am nevoie de un răspuns, pentru că am 52 de ani și șoldul meu ar putea ceda în orice moment.”. Iar ea a spus: „Oh, da!” și totul a mers foarte bine.”

Îl puteți urmări pe George Clooney povestind în întregime cum a cerut-o în căsătorie pe Amal.

Foto: Hepta

Tags:
erika
erika.chivu@ringier.ro