Cum a fost la GLAMOUR Street Fashion Show 2016

Aseară, la Biavati Events, a avut loc cel mai glam eveniment al anului, GLAMOUR Street Fashion Show, aflat la cea de-a doua ediție.

94 de participante au defilat aseară pe cat-walk, au primit sesiuni glam de make-up și hairstyling de la MAC și L’Oreal Professionnel, li s-au realizat sute de fotografii, au primit premii și li s-au acordat zeci de mii de voturi pentru cele mai interesante ținute intrate în competiție. Acestea au fost coordonatele celui mai așteptat eveniment de street fashion al anului.

Invitații au purtat ținute create de ei, de prietenii lor sau de designeri de renume, s-au fotografiat și au asistat la momentul muzical pe care l-am pregătit alături de Liviu Teodorescu, care și-a lansat o nouă piesă ieri. Juriul a deliberat, concurentele au fost aplaudate, iar seara s-a încheiat cu succes!

Intră în galeria foto alăturată pentru a vedea cum a arătat atmosfera la cel mai glam eveniment al anului.

Nu uita să arunci un ochi și la câștigătoarele serii.

Le mulțumim partenerilor GLAMOUR în acest proiect: MAC, C&A, L’Oreal.

Le mulțumim pentru ajutorul acordat și celor de la: Biavati Events, Cabina foto Amelie, Allview, Egea Orbico, Estee Lauder, Hama, World Class, Nescafe Dolce Gusto, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Prosseco Zonin și Amarula.

Foto: Dan Borzan, Mircea Vintilă, Cristian Duminecioiu

erika
erika.chivu@ringier.ro