Bucură-te de vară cu GLAMOUR de august!

Petrece-ți ultima lună de vară cu noua ediție GLAMOUR! Kim Kardashian și poveștile sale despre micuța North, Kanye West și Bruce Jenner,  detalii în avanpremieră despre lookurile pe care le vei adora în această toamnă, accesoriile pe care le poți purta și în sezonul următor (balerinii și geanta rucsac), cele mai răspândite mituri despre vaccinuri și motivele pentru care slăbim atât de greu: toate acestea te așteaptă în numărul de august GLAMOUR, din 25 iulie la chioșcurile de ziare din București și din țară.

Vedeta ediției de august GLAMOUR este Kim Kardashian. Mai sinceră ca niciodată, ea dezvăluie o mulțime de secrete despre tumultoasa ei viață personală, de la relația specială pe care o are cu actualul ei soț, Kanye West, la noua sarcină și felul în care s-a schimbat după ce a devenit mamă. Pregătește-te să faci cunoștință cu „o persoană complet diferită“ de cea pe care o cunoșteam până acum, așa cum se autocaracterizează ea.

La capitolul fashion, analizăm cu mare atenție trendul sporty, pentru că nimic nu este mai potrivit pentru o zi de vară în oraș decât o ținută dinamică, alcătuită din cele mai fresh&cool piese cu aer atletic. Mai mult, este momentul perfect să profiți de reduceri: descoperă cele mai tari perechi de balerini și investește în cea mai chic geantă pe care o poți avea: ghiozdanul! Am făcut o selecție cool cu cele mai simpatice modele.

coperta august

Tot în GLAMOUR de august te așteaptă un preview al tendințelor în materie de beauty din următorul sezon. De la întunecat și edgy, la impecabil și diafan, direcția comună a prezentărilor noului sezon ia forma frumuseții reale, ghidate de personalitate. Îți dezvăluim în avanpremieră cele opt lookuri care pur și simplu ne-au furat inima. În plus, îți spunem cum poți obține bronzul perfect, dar și care sunt cele cinci produse multifuncționale pe care trebuie să le pui în neseserul de vacanță. Iar dacă îți dorești un strop de inspirație pentru manichiura ta, am selectat pentru tine o mulțime de nuanțe fabuloase de lacuri de unghii.

Continuăm periplul glamorous și te provocăm să descoperi șapte destinaţii romantice pentru o vacanță în doi fantastică. De la pitorescul Bibury la exoticul Marrakech, îți propunem o escapadă absolut fascinantă în jurul lumii.

În ediția de august GLAMOUR, demontăm cele mai mari minciuni despre diete și îți spunem motivele pentru care slăbim atât de greu. Mai mult, supunem dezbaterii un subiect controversat: vaccinurile. Care sunt șansele ca unul dintre cele mai de succes programe de sănătate publică din istorie să fie sabotat de mișcarea antivaccin?Reporterii GLAMOUR au investigat îndeaproape subiectul și vin cu răspunsuri.

Plus: totul despre revenirea curentului Youth Quake, o incursiune în universul glam al Iuliei Cîrstea, adevărul despre apa alcalină și un material special cu cele mai gustoase și sănătoase salate pentru această vară.

 

Numărul de iulie GLAMOUR va fi din 25 iulie la chioşcurile de ziare la preţul de 9,90 lei.

tofan.diana
tofan.diana@glamour.ro