National GLAMOUR Day: cum a fost la ediția din octombrie (surprinsă în fotografii)

Rețeta unei toamne la modă? O sesiune de shopping cu ocazia National GLAMOUR Day!

Sâmbătă, 1 octombrie, aproape 300 de magazine din București și din întreaga țară au oferit reduceri și promoții speciale de până la 30%.

Mii de cititoare ale revistei GLAMOUR au profitat de oferte și au găsit cea mai bună ocazie pentru a-și reînnoi garderoba. Însoțite de cea mai bună prietenă, de iubit sau chiar de familie, fashionistele au colindat magazinele de dimineața până seara. Chiar și cele mai mici dintre glamouroase s-au bucurat de cumpărături alături de mămicile lor.

Pasionatele de shopping au avut de ales dintre cele mai stylish colecții ale sezonului de toamnă-iarnă din magazinele lor preferate: Aldo, Benvenuti, C&A, Douglas, ecco, Meli Melo, Motivi, Otter, Pandora, Pimkie, Reserved, Salamander, Springfield, Tezyo, Triumph, Women’Secret.

Devenită deja tradiție, National GLAMOUR Day este ziua în care, dacă iei cu tine la shopping revista ta preferată, GLAMOUR, ai parte de promoții speciale și oferte de până la 30% în magazinele partenere. În această toamnă, prima zi de octombrie a fost cea care a dat startul reducerilor și promoțiilor, spre încântarea cititoarelor, care și-au petrecut sâmbăta alături de GLAMOUR și de brandurile pe care le iubesc.

Abia așteptăm să vedem ce ne va aduce următoarea ediție a National GLAMOUR Day!

Intră în galeria foto pentru a vedea momentele surprinse la shopping de National GLAMOUR Day.

Fotografii realizate în Băneasa Shopping City

erika
erika.chivu@ringier.ro