Ghid de cumpărături inteligente

Să fii consumator și pasionat de shopping poate fi obositor, dar nu putem lăsa asta să ne dea bătăi de cap. GLAMOUR s-a gândit că un ghid de cumpărături inteligente ți-ar putea fi de folos în toate tipurile de situații cu care te confrunți când pleci în căutarea celor mai bune ținute.

Cum GLAMOUR National Day se apropie, ai un motiv în plus de a merge a cumpărături. Încercuiește în calendar data de 1 octombrie! E ziua în care vei avea parte de promoții speciale și oferte de până la 30% în magazinele partenere din întreaga țară.

Ghid de cumpărături inteligente

  1. Înainte să-ți plănuiești sesiunea de shopping, fă o listă cu ce ai nevoie și setează-ți și un buget. Astfel nu vei cădea pradă altor achiziții frivole. Dacă vrei să fii sigură că nu depășești limita lunară a cheltuielilor, poți să folosești aplicația Mint, care te va avertiza atunci când te apropii de bugetul setat pe luna respectivă.
  2. Evită să mergi la cumpărături în weekend! Știm, sfârșitul tău de săptămână este prielnic pentru relaxare, așa cum ar fi și o sesiune de shopping. Dar weekend-urile sunt, în mod inevitabil, cele mai aglomerate zile de cumpărături, mai ales în perioada reducerilor. Dacă dorești să eviți mulțimile, încearcă să mergi la cumpărături în serile din timpul săptămânii.Cât despre ziua de 1 octombrie, de GLAMOUR National Day, care are loc într-o sâmbătă, te sfătuim să pornești la shopping cât mai devreme. Cu siguranță te va aștepta o zi plină de surprize și nu vrei să le ratezi!
  3. În timp ce mersul singură la cumpărături nu pare atât de distractiv precum cel alături de cea mai bună prietenă sau de grupul tău de prietene, te asigurăm că este una dintre cele mai sigure modalități pentru a economisi; în primul rând, timp, iar în al doilea rând, dacă știi că ești o persoană impulsivă, acest lucru te va ajuta să nu faci cumpărături doar de dragul momentelor pe care le petreceți împreună. În concluzie, și timp și bani.
  4. Vânează reducerile! Când vezi un produs care ți-a atras atenția, nu te grăbi să-l cumperi pe loc. Caută-l peste două săptămâni, când s-ar putea să-l găsești la reduceri. Ai putea economisi pe termen lung mai mulți bani pentru haine dacă aștepți perioada în care prețurile scad. O idee foarte bună este să te abonezi la newsletterele magazinelor în care faci cumpărături de obicei. Vei putea fi la curent cu toate perioadele de promoții și reduceri pe care le-au pregătit pentru tine.
  5. Alege calitatea și nu cantitatea. Întotdeauna cumpără produse de calitate mai bună. Dacă ai de ales între a-ți cumpără un palton pe care ai pus ochii de multă vreme și trei bluze mai ieftine, pe care oricum nu ți le dorești neapărat, ci doar îți fac cu ochiul pentru că sunt mai multe, te asigurăm că prima opțiune e mai inteligentă.Învață să calculezi prețul per haină înainte să achiziționezi un produs. Poți face asta împărțind prețul la numărul momentelor în care te aștepți să-l porți. De exemplu, dacă îți vei cumpăra un top de 50 lei, pe care probabil îl vei purta doar de două ori, te va costa 25 lei fiecare purtare. În schimb, dacă-ți cumperi o pereche de blugi de 200 lei și îi vei purta de 50 ori, costul per purtare va fi de 4 lei.

În speranța că ghidul nostru de cumpărături inteligente ți-a fost de ajutor, cumpără-ți revista GLAMOUR de octombrie și vino pe 1 octombrie cu exemplarul la casa de marcat în magazinele participante. O să te bucuri de discounturile și promoțiile speciale pentru GLAMOUR National Day!

Ai oferte speciale şi reduceri de până la 30% la brandurile tale preferate, în toată ţara: Aldo, Benvenuti, C&A, Douglas, ecco, Meli Melo, Motivi, Otter, Pandora, Pimkie, Reserved, Salamander, Springfield, Tezyo, Triumph, Women’Secret.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro