National GLAMOUR Days 2018: un nou weekend de reduceri substanțiale

National GLAMOUR Days 2018: un nou weekend de reduceri substanțiale

Promoții, oferte și reduceri de 20%, 25% și 30% la o nouă ediție National GLAMOUR Days: pe 6 și 7 octombrie ai parte de o nouă sesiune de shopping la preț redus. 

Cele mai noi piese din colecțiile de toamnă-iarnă, pantofii în care voiai să investești în acest sezon sau o nouă lenjerie care să te facă să te simți sexy? Poate parfumurile la care râvneai de mult timp sau acele produse cosmetice pe care le pusesei pe lista de dorințe! Sau, de ce nu, bijuterii care să treacă testul timpului și chiar obiecte decorative care să îți transforme casa. Acum le poți avea pe toate. Și asta pentru că pe 6 și 7 octombrie, doar cu numărul de octombrie GLAMOUR, te poți bucura de reduceri substanțiale în peste 400 de magazine din București și din țară.

Vino cu exemplarul de octombrie al revistei GLAMOUR pentru a beneficia de discounturile și promoțiile speciale. Prezintă revista la casa de marcat și bucură-te de reduceri! Sau accesează site-urile brandurilor partenere și folosește codul de comandă online acolo unde este acesta este specificat. 

Ai oferte speciale şi reduceri de până la 30% la brandurile tale preferate, în toată ţara: H&M, Douglas, C&A, Clarks, Triumph. Benvenuti, PANDORA, Philips, Optiplaza, Meli Melo și Meli Melo Deco, Aldo, Otter, Tezyo, Ecco, Salamander și ANNA CORI.

Lista completă de promoții o găsești în galeria foto.

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com