Accesoriile pentru păr: cum să le porți ca o vedetă

Accesoriile pentru păr sunt un mod cool și simplu de a scoate orice coafură din anonimat. De la agrafe, bentițe, perle, eșarfe pentru păr sau chiar ace de siguranță, celebritățile îți arată cum poți purta orice accesoriu pentru păr și să arăți fabulos!

Fie că ești adepta look-urilor mai îndrăznețe, fie că nu îți place să ieși în evidență cu coafura ta, accesoriile pentru păr sunt un lucru de trecut pe lsta ta. Cele mai îndrăznețe pot încerca de la agrafe supradimensionate la bentițe excentrice, în timp ce acelea mai cuminți pot încerca un accesoriu mic romantic sau o bentiță subțire, dar de efect. Rezultatul este cert: vei fi cucerită de accesoriile de păr și vei vrea să le porți cu fiecare ocazie.

Din fericire, vedetele nu se dau în lături în a le încerca, așa că avem o bună doză de inspirație de la ele. De la maestra accesoriilor pentru păr, Janelle Monae, la actrițe cu un look mai cuminte precum Emma Stone sau Emily Blunt, accesoriile de păr și-au făcut loc încet, dar sigur în look-urile vedetelor atât pe covorul roșu, dar și în street style.

Răsfoiește galeria foto pentru a-ți lua inspirația despre cum să porți accesoriile de păr și ce să alegi!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro