Un loc de vis: acasă la Carrie Bradshaw

Nu mai încape loc de îndoială, ştiţi exact cum arată apartamentul fashionistei noastre preferate, Carrie Bradshaw, ba chiar şi organizarea detaliată din dressing-ul ei atât de faimos. Dressing pe care toate ni l-am dori, având în vedere că pe parcursul a şase sezoane am privit îngândurate la rochiile Versace şi pantofii Manolo Blahnik. Dar cum ar arăta, oare, apartamentul ei în viaţa reală, refăcut pentru a satisface nevoile unei pasionate de modă din zilele noastre?

Se pare că designerul de platou, Ondine Karady, cea care a conceput lumea iconică a fetelor din New York pentru mai bine de şase ani, s-a lăsat inspirată de munca pe care a depus-o şi a decis să îşi construiască propriul ei apartament „Sex and the City“.

Este foarte adevărat că Mrs. Bradshaw a fost mult mai interesată de materialul rochiilor şi nu de cel care ar fi potrivit pentru draperii, deci mult mai pasionată de garderobă decât de orice înseamna design interior, însă noi credem că i-ar fi plăcut să locuiască în acest apartament din Brooklyn

Fostul membru vital al echipei „Sex and the City“ a conceput un design care se apropie foarte tare de cel pe care l-am văzut în locul de vis din Upper East Side, cu piese vintage şi elemente unice cumpărate din târguri de suveniruri. Sentimentul de autenticitate vine din piesele care au fost aduse direct de pe platoul de filmare HBO, piese care au conceput o nouă lume în stilul lui Carrie Bradshaw.

O astfel de măsuţă art deco o regăsim la intrarea în apartamentul modern al jumătăţii fashionistei, Mr. Big.

Draperiile verzi, creaţie Emilio Pucci, cu print vesel de pene de păun au aparţinut iniţial editorului lui Carrie, Enid Frick.

Tabloul de deasupra patului este fix acelaşi pe care l-am observat în apartamentul lui Charlotte din Park Avenue.

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro