Top 21 cele mai frumoase imagini din lume: NU sunt făcute pe calculator!

Uneori, natura bate imaginaţia. Şi Photoshopul. Vă prezentăm un top al celor mai surprinzătoare imagini reale din lume care par prelucrate (mult!) pe calculator, dar care sunt reale!

Uneori, natura ne surprinde extrem de tare. Şi, de cele mai multe ori, bate imaginaţia noastră şi chiar şi cele mai sofisticate programe de prelucrare a imaginilor.

Poate că n-o să vă vină să credeţi din prima, însă aceste imagini sunt cât se poate de reale şi au fost surprinse într-unele din cele mai frumoase locuri de pe planetă. Lanuri de flori care arată ca un model sofisticat de covor, câmpuri de orez ce par picturi, ape care arată ca şi cum ar fi colorate cu acuarelele unui pictor şi câmpuri cu plante în culori aproape… extraterestre.

Iată un prim exemplu: o imagine de la înălţime asupra unor orezării Yuanyang, China. Terasele acoperite cu orez, în diferite forme şi la diferite înălţimi, dau impresia unui tablou atent pictat.

Intraţi în galeria de alături pentru a vedea şi alte 20 exemple uimitoare despre ce surprize ne oferă la fiecare pas natura. 

CITEŞTE ŞI: 

Top 45 cele mai frumoase piscine din lume

Top 20 cele mai frumoase plaje din lume

Top 13 cele mai frumoase destinaţii din România