Top 20 de restaurante cu o privelişte uimitoare

Când masa e delicioasă, dar şi priveliştea pe care o ai în faţa ochilor e fabuloasă, fericirea e de două ori mai mare. Aşadar, am găsit cele mai frumoase 20 de restaurante din lume cu… vedere la un pesisaj minunat.

Când masa e delicioasă, dar şi priveliştea pe care o ai în faţa ochilor e fabuloasă, fericirea e de două ori mai mare. Aşadar, am găsit cele mai frumoase 20 de restaurante cu… vedere la un pesisaj minunat.

Recunoaştem cinstit: cum apare soarele, cum ne fuge gândul la vacanţă. Am călători în lumea întreagă în lung şi în lat. Şi, după ce am lenevit (măcar virtual) pe cele mai frumoase plaje din lume şi ne-am visat înotând vesele în cele mai spectaculoase piscine pe care le poţi găsi la hotelurile internaţionale… ni s-a făcut cam foame.

Cum nici o vacanţă nu e perfectă fără să deguşti din delicatesele locale, am decis că e vremea să explorăm oraşele minunate şi să găsim acele restaurante în care să petrecem seri minunate alături de iubit sau familie. Poate că nu toate sunt restaurante medaliate cu stele Michelin, sau poate că nu toate sunt aproape de noi, însă de ce să nu ne închipium cum petrecem la aceste mese o seara fantastică, cu un pahar de vin aromat în faţă?

Iată, aşadar, cum arată cele 20 de restaurante care au o privelişte uimitoare.

Alături, Altitude, în resortul Shangri-La, Sydney, Australia.