MINI Paceman, vedetă de film

Cum arată o maşină simpatică, sportivă şi… nu tocmai obişnuită? Una potrivită unei fete glam? Ce spuneţi de noul model MINI Paceman?

 

Cum arată o maşină simpatică, sportivă şi… nu tocmai obişnuită? Una potrivită unei fete glam? Ce spuneţi de noul model MINI Paceman?

MINI n-a fost vreodată o maşină care să se conformeze prea uşor tiparelor şi regulilor. Aşa că noul model al mărcii, MINI Paceman, s-a lansat în România în postura inedită de… vedetă de film. 20 de echipe de jurnalişti au fost invitate să creeze un scurt-metraj, în care starul principal să fie MINI Paceman. Tema concursului? Not Normal!

Doza de nebunie a fost asigurată de o gamă extinsă de recuzită şi butaforie la Studiourile MediaPro: de la arme medievale – coifuri şi scuturi –, la arme moderne de foc, de la costume de poliţist sau soldat, la costum de urs, zombie, găină sau supererou. Echipa ShortsUP, organizatorii unor serii de evenimente dedicate scurt metrajelor în România, a fost prezentă pentru a asigura consultanţă pe platouri, iar fundalul sonor a fost asigurat de trupele româneşti Aeon Blank şi Robbin and the Backstabbers. Evenimentul a fost susţinut de distibuitorul oficial MxShop a avut şi o cameră video oficială – GoPro Hero3 Silver Edition –, de altfel şi marele premiu al concursului.

Aşadar, MINI Paceman imaginat de echipa Alina Aliman (GLAMOUR), Andra Iliaş (Playboy), Bogdan Alecu (Ziarul Financiar) şi Nono Semen (PRO FM) a fost unul cu buline, funky, vesel şi îndrăzneţ. Cam aşa cum au arătat rochiţa lui Minnie, papionul lui Mickey, zâmbetul lui Catwoman sau casca motociclistului… Ups! Mai multe nu vă spunem, aşteptaţi să vedeţi filmuleţul.

Noul model MINI Paceman a debutat în showroom-urile din Europa pe 16 martie, cu un preţ de început pentru România de 20.350 Euro fără TVA pentru versiunea MINI Cooper Paceman de 1,6 litri şi 122 CP.

.