Mândreşte-te cu oraşul tău!

Mediafax.ro a pornit campania “Turist în oraşul meu” prin care te invită să te lauzi cu cele mai frumoase locuri din oraşul tău, prin intermediul platformei disponibile pe http://orasulmeu.mediafax.ro.

Mediafax.ro a pornit campania  “Turist în oraşul meu” prin care te invită să te lauzi cu cele mai frumoase locuri din oraşul tău, prin intermediul platformei disponibile pe http://orasulmeu.mediafax.ro.

Campania se desfăşoară exclusiv online, sub forma unui concurs de fotografie, în care participanţii trebuie să încarce o imagine reprezentând un loc frumos din oraşul lor, alături de o scurtă descriere şi apoi să strângă cât mai multe voturi. Fiecare participant se înregistrează în concurs, introducându-şi numele şi adresa de email şi poate încărca o singură fotografie.


Orşova – Anda Elena Dumitrescu

Până marţi au fost înregistrate 343 de înscrieri, concursul continuând încă o săptămână, timp în care se pot înscrie noi participanţi, iar cei deja înscrişi pot să adune voturi pentru fotografiile pe care le-au postat.

La final vor fi desemnaţi trei câştigători, în ordinea numărului de voturi adunate. Premiile acordate constau în pachete turistice. Premiul I este un circuit în mai multe oraşe din România, iar câştigătorul poate alege din patru variante disponibile. Premiile al II-lea şi al III-lea sunt reprezentate de două weekend-uri la Poiana Braşov şi, respectiv, Predeal. Toate cele trei premii sunt furnizate de către partenerul campaniei – TUI Travel Center.


Apus portul turistic Tomis – Georgiana Mangri

În completarea competiţiei între participanţi sunt contorizate voturile adunate în total de către oraşe, formându-se, astfel, un top al oraşelor. Oraşul cu cele mai multe voturi va beneficia de o galerie pe www.mediafax.ro, cu fotografii realizate de fotografii Mediafax Foto. Acum, primele trei cele mai votate oraşe sunt Bacău, Hunedoara şi Sibiu, dar clasamentul se poate schimba oricând.