Ischgl: Relax. If you can…

Idealul tău de vacanţă implică ore întregi pe pârtii spectaculoase şi distracţie fără limite après-ski? Ischgl este locul perfect.

La Ischgl totul se întâmplă în stil mare. 238 de kilometri de pârtii senzaţionale (cele mai bune pe care am schiat eu până acum), hoteluri luxoase, cluburi renumite şi sute de locuri unde să petreci după o zi istovitoare în zăpadă. Şi dacă ai impresia că exagerez, am să-ţi mai spun doar atât: la deschiderea sezonului din 2012 au fost invitaţi în concert cei de la Roxette, aplaudaţi frenetic de nu mai puţin de 25 000 de oameni.
Începe-ţi ziua în forţă pe una dintre pârtiile care ţi se pare potrivită pentru nivelul tău sau apelează la unul dintre cei peste o sută de instructori de schi, dacă vrei ca acest sport minunat să nu mai aibă nici un fel de secret pentru tine. Sfat util? Un shot de Jägermeister înainte de a-ţi pune schiurile în picioare nu doar te va încălzi, dar îţi va da şi curajul necesar pentru a aborda cu aplomb chiar şi o pârtie de dificultate mai mare. Opreşte-te pentru masa de prânz la restaurantul Alpenhaus şi admiră peisajul senzaţional în timp ce savurezi un delicios ştrudel cu mere. Seara, înainte de a ajunge la hotel, opreşte-te pentru o bere, muzică antrenantă şi domnişoare arătoase care dansează pe bar în costume tiroleze, la Schatzi: este un spectacol pe care nu trebuie să-l ratezi. După cină, savurează un cocktail minunat la Guxa (ai de ales din peste 300 de feluri de băuturi delicioase şi colorate), apoi dansează până la ziuă în celebrul club Pacha (şi dacă ai un strop de noroc, e foarte posibil să-ţi bei paharul de Malibu orange uitându-te lung la… Paris Hilton).

Foto: www.paznaun-ischgl.com

.