Cum îți iei city break sub 100 de euro în Atena sau Londra

City break sub 100 de euro. Ia-ți biletul acum!

Un city-break sub 100 de euro poate fi cadoul cel mai frumos pe care ți-l poți face în 2018, mai ales dacă vrei să ai parte de câteva momente de relaxare, în care să te deconectezi de la stresul cotidian, alături de jumătatea ta, dar și dacă vrei să faci o sesiune de shopping rapidă.

Pentru că știm că o minivacanță ieftină este oricând potrivită, am căutat pentru tine cele mai bune oferte și îți arătăm mai jos cum poți să îți rezervi un city break sub 100 de euro în Atena și Londra. În plus, îți spunem și care sunt cele mai ieftine vacanțe de care te poți bucura în destinații ca Praga și Roma.

City break la Atena sub 100 de euro

Atena este unul dintre cele mai frumoase orașe din Grecia. Aici ai numeroase obiective turistice pe care le poți vizita pe parcursul unui city break, precum ruinele templului lui Zeus Olimpianul, vechea agora unde se întâlneau cetățenii Atenei antice pentru a lua decizii importante pentru comunitatea lor sau Teatrul antic construit în secolul II d. Hr.

city break sub 100 de euro. city break la Atena

O pleca într-un city break sub 100 de euro la Atena anul acesta. 

Desigur, o minivacanță petrecută aici nu ar fi completă fără o vizită la faimoasa Acropolă din Atena, ocazie ideală pentru câteva fotografii pe care să le postezi pe Facebook sau Instragam, care vor fi cu siguranță foarte apreciate de prietenii tăi.

City break la Atena de 94 de euro

Dacă vrei să te bucuri de o astfel de vacanță fără să cheltuiești foarte mulți bani, îți recomandăm un city break la Atena, cu 2 nopți de cazare și bilete de avion, pe care îl poți rezerva cu 94,5 euro.

Plecarea se face de pe aeroportul Otopeni, pe 20 martie, iar odată ajunsă la destinație vei dispune de două nopți de cazare la un hostel din Atena aflat în imediata apropiere a Teatrului Național. În pachet sunt incluse și taxele de aeroport, iar întoarcerea se va face pe data de 22 martie. Astfel, cu doar 189 de euro poți pleca într-un city break la Atena alături de jumătatea ta sau, de ce nu, alături de cea mai bună prietenă. Găsești aici mai multe detalii despre pachetul turistic.

City break la Londra sub 100 de euro

O altă destinație ideală pentru un city break este Londra. Dacă mergi în acest oraș nu trebuie să ratezi o vizită la Big Ben sau oportunitatea de a face câteva fotografii cu London Bridge. O altă activitatea are ar trebui inclusă în planul tău atunci când ajungi la Londra ar fi o vizită la London Eye, cunoscuta roată de observație aflată pe malul Tamisei și construită pentru celebrarea noului mileniu.

city break sub 100 de euro. city break la londra sub 100 de euro

Poți rezerva un city break la Londra sub 100 de euro în luna martie.

Ai, totodată, numeroase magazine și galerii comerciale pe care nu trebuie să le ocoleși, unde poți face o sesiune rapidă de shopping în Londra.

City break la Londra de 83 de euro

Poți să pleci într-un city break la Londra la începutul lunii vitoare cu doar 83 de euro. Pachetul include biletele de avion dus-întors, taxele de aeroport și două nopți de cazare la mai puțin de 2 km depărtare de London Bridge.

Plecarea se face pe 6 martie, cu un zbor direct care va decola de pe aeroportul din Timișoara. Găsești aici mai multe detalii despre pachetul turistic.

City break ieftin la Praga și Roma

Alte destinații ideale pentru o vacanță de câteva zile, pe care să nu fie nevoie să plătești o avere sunt Praga și Roma.

City break ieftin la Praga cu 135 de euro

Capitala Cehiei, supranumită și “Orașul de aur”, este o destinație foarte romantică de care te poți bucura împreună de jumătate ta. Centrul istoric al orașului a fost inclus pe lista UNESCO a locurilor din patrimonul cultural mondial și este o adevărată “bijuterie”.

city break sub 100 de euro. city break la praga sub 100 de euro

Un city break sub 100 de euro la Praga poate fi ideal pentru o minivacanță în doi.

Poți pleca în luna martie într-un city break ieftin la Praga cu doar 135 de euro de persoană. Într-un astfel de pachet sunt incluse două nopți de cazare într-o cameră dublă, biletele de avion dus-întors și taxele de aeroport.

Zborul pleacă pe data de 12 martie de pe aeroportul Otopeni, iar întoarcerea se face pe data de 14 martie. Găsești aici mai multe detalii despre pachetul turistic.

City break ieftin la Roma cu 115 euro

La finalul lunii martie poți vizita capitala Italiei cu doar 115 euro de persoană. Este vorba despre un city break ieftin la Roma, care include bilete de avion dus-întors, taxe de aeroport și două nopți de cazare într-o cameră dublă. Masa nu este inclusă în tarif.

city break sub 100 de euro. city break ieftin la roma

Cauți o vacanță? Ce zici de un city break ieftin la Roma?

Plecarea se face 23 martie de pe aeroportul Otopeni, iar întoarcea din city break se va face pe data de 25 martie. Găsești aici mai multe detalii despre pachetul turistic.

Nu uita să îți treci în itinerariu o vizită la Colosseum, amfiteatrul antic aflat în centrul orașului și admirat de milioane de turiști din întreaga lume, și să faci o oprire la Fontana di Trevi, probabil cea mai frumoasă fântână arteziană din Roma.

Corina Varlan
corina.varlan@imobiliare.ro