7 călătorii pe care mai bine le faci singură

Vacanţele şi călătoriile sunt amuzante cu gaşca, sunt idilice alături de iubitul tău şi de neuitat împreună cu cea mai bună prietenă. Însă care sunt călătoriile pe care mai degrabă le faci singură?

Dacă eşti o fire mai solitară, vei aprecia mereu un pic de linişte atunci când pleci în vacanţă. Fie că adori orele petrecute în avion pentru că nimeni nu te poate suna şi nu trebuie să răspunzi la mesaje şi e-mailuri, fie că îţi plac mult călătoriile cu trenul în care admiri peisajele pe lângă care treci sau, pur şi simplu nu vrei ca nimeni să intervină în programul tău de vacanţă, te vei bucura să afli că există şi alte călătorii în care chiar e mai bine dacă pleci singură.

Prima pe listă: călătoriile cu rucsacul în spate, fără ţintă. De ce e mai bine să le faci de una singură? Pentru că, într-o gaşcă, oricât de amuzantă ar fi călătoria, fiecare îşi doreşte altceva. Poate un nou traseu montan, poate o noapte în plus la motelul idilic de lângă un castel superb. Poate unii sunt mai sociabili când întâlnesc localnici cu care îşi doresc să stea de vorbă, poate alţii nu vor să se întindă la taclale cu ciobanii de pe câmp. Şi poate că tu chiar poţi să dormi într-un hostel, în timp ce prietena ta ar prefera confortul unui hotel mai sofisticat.

Intră în galeria foto pentru a descoperi celelalte 7 experienţe pe care mai bine le încerci singură.

Foto: Publimedia / Shutterstock

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro