3 palate de poveste din Italia

Suntem absolut convinse: Italia este tărâmul poveştilor nemuritoare aşa că fiecare dintre noi merită să stea măcar o dată în viaţă într-unul dintre aceste locuri minunate.

La vita è bella! Asta va spune oricine după ce îşi va fi petrecut câteva zile de vis într-unul dintre aceste trei locuri de poveste. Iată destinaţiile de basm pe care ar trebui să le treci pe lista ta de dorinţe magice pentru anul viitor:

Palazzo Margherita
Palatul din secolul al XIX-lea deţinut de Francis Ford Coppola în fermecătoarea regiune Basilicata din sudul Italiei (mai précis în oraşul Bernalda, locul de nastere al bunicului lui Coppola) a fost renovat de celebrul designer francez Jacques Grange şi deschis în această primăvară.

Palazzo Margherita

Borgo Egnazia
Este chiar domeniul pe care a avut loc nunta lui Justin Timberlake şi a Jessicăi Biel: aflat în provincia Puglia, resortul pare desprins din basme: camere albe şi spaţioase, piscină, teren de golf şi un Spa ce oferă absolut toate terapiile la care ai putea visa.
Borgo Egnazia

Hotel Castello di Casole
Un castel din secolul al X-lea transformat într-un boutique hotel cu nu mai puţin de 41 de camera se află chiar în inima Toscanei, într-o regiune viticolă uimitoare, înconjurată de câmpuri de viţă de vie şi livezi de măslini.

Hotel Castello di Casole

.

adina.popescu
adina.popescu@ringier.ro