10 motive pentru care femeile au nevoie de maşină

Contrazicem vehement bărbaţii care spun că femeile n-ar trebui lăsate la volan. Maşina a devenit la fel de indispensabilă ca… mascara, de exemplu. Şi argumentăm.

 

Ştim ce spun EI: maşina personală nu se împrumută. Mai ales unei femei! Prin urmare, noi ne-am decis că ne trebuie o maşină numai şi numai a noastră. Nu foarte mare, însă simpatică, colorată şi fâşneaţă. Pentru că noi nu suntem neapărat interesate de caii putere de sub capotă, ci dacă automobilul e suficient de chic să se asorteze oricărui outfit. Şi, cel mai important, că e a noastră! Aşadar, avem nevoie de o maşină…

  1. Pentru că în metrou nu te poţi ruja aşa bine cum poţi s-o faci în oglinda retrovizoare şi nici în taxi nu poţi să te dai cu mascara atunci când n-ai şi o oglindă în poşetă
  2. Pentru că în portbagaj poţi ascunde mereu cadourile pentru el sau cumpărăturile exagerate pe care le-ai făcut şi pe care nu vrei să le duci în aceeaşi zi în casă. Şi nici nu eşti nevoită să cari după tine în birou geanta sport cu care te duci la Pilates sau bagajul cu care rămâi seara la noul iubit.
  3. Pentru că ai cu ce să ajungi la birou repede şi aranjată, chiar dacă afară plouă cu găleata şi la companiile de taxi sună mereu ocupat. Şi nici nu trebuie să suporţi mirosul de ţigară sau manelele din taxiuri.
  4. Pentru că, dacă îţi doreşti să pleci de la o petrecere, n-ai nevoie de un tip să te conducă acasă. Mai ales dacă tipul respectiv nici nu-ţi place!
  5. Pentru că, atunci când mergi în club, bodyguardul te va lăsa să parchezi aproape de intrare (măcar pentru că va remarca tocurile cu care sigur nu poţi străbate cei 100 de metri acoperiţi cu pietriş). 
  6. Pentru că, atunci când vrei să ajungi la timp programarea de la coafor, nu eşti nevoită să suporţi mormăieli de genul: „Ah, azi era? Păi mai sunt cinci minute şi începe meciul…“ sau indicaţii preţioase de genul „pentru taxi suni la… “.
  7. Pentru că poţi pleca oricând ai tu chef să vezi marea, să vizitezi Peleşul sau să-i faci o vizită mamei, fără să fie nevoie să te rogi jumătate de zi de el ca să te conducă până acolo.
  8. Pentru că poţi să-ţi verşi nervii pe toţi ceilalţi participanţi din trafic: chiar dacă eşti supărată pe iubitul tău sau pe colega antipatică, poţi să-i bodogăneşti pe ceilalţi şoferi atunci când ţi-au tăiat faţa (chiar dacă ei nu te pot auzi).
  9. Pentru că, dacă zâmbeşti larg, un tip simpatic te va lăsa să treci prima în intersecţie, chiar dacă nu aveai prioritate (şi asta nu se va întâmpla dacă la volan e un băiat). Şi vei ajunge la timp la întâlnirea cu prietenele.
  10. Pentru că, din când în când, îţi poţi face o surpriză iubitului şi îl poţi aştepta tu la aeroport atunci când vine obosit la 12 noaptea din vreo călătorie de afaceri.

 

.