Top 9 locuri de mers în Cluj pe durata TIFF

Filme, concerte, evenimente: le bifăm pe toate între 27 mai și 5 iunie la o nouă ediție a festivalului. Dar TIFF mai înseamnă și distracție și locuri faine așa că am dat sfoară-n țară și am rugat triou-ul din spatele celui mai important festival de film din România să ne dezvăluie locurile lor favorite din oraș .

Tudor Giurgiu, Festival Director TIFF
1. Doamna T – locul unde îmi place să mă ascund în timpul festivalului, și, bonus, unde poți bea o cafea minunată și savura dulciuri homemade. 2.Thai Therapy – după ce vezi patru filme pe zi și te dor picioarele de la cât ai dansat toată noaptea, se impune o ședință de relaxare și masaj. Atmosfera și serviciile sunt de top. 3. Kaja Tanya – locul unde mănânc cel mai bine, totul e preparat pe loc. Pentru amatorii de linte, spanac, suc natural și multe alte delicii.
Cristian Hordilă, Festival Manager TIFF
1. Casa TIFF în timpul zilei pentru efervescența locului: oameni care mișună, echipa festivalului, invitați și limonadă bună. 2. Grădina Casei Boema – locul ideal de luat prânzul. Cu un aer aristocrat și o istorie de peste 180 de ani, e locul perfect în care poți lua masa, la umbră. 3. Piața Unirii seara, înainte de proiecție. Poți să bei un pahar de prosecco pe noua terasă de la etaj, să vezi piața în ansamblul ei și cum se așază oamenii la film.
Oana Giurgiu, Executive Director TIFF
1. Restaurantul LOTUS, unde găsești mâncare thailandeză cinstită, bună și fară farafastâcuri! 2. Salonul VESTIGE – o gașcă tânără și curajoasă poate face minuni din părul tău, asta dacă ai curaj! Eu nu întreb niciodată nici ce culoare va avea părul meu și nici cum va fi tunsoarea. 3. OSER a.k.a. piața de vechituri din fiecare sâmbătă, va fi o super experiență cu condiția să fii acolo la 8.00, să îți dai timp să te lași surprins și să te țină stomacul sa poți mânca mici la ora 11.00.

Foto: Mirela Ujică

Natalia Muntean
natalia.muntean@ringier.ro