Summer Well, un festival ca o vacanță

Dacă anul trecut am dansat pe muzica celor de la The National, Placebo, Bastille și John Newman, în 2015 e rândul unui alt line-up de zile mari la a cincea ediție Summer Well.

Kasabian, Foals, La Roux, The Maccabees, The Wombats, Jungle, Kwabs, Foxes, Circa Waves și Dan Croll vin pe Domeniul Știrbey din Buftea pe 8 și 9 august și promit să transforme al doilea weekend din august într-unul memorabil. Vor fi două zile de dansat pe iarbă în picioarele goale, de băut prosecco și devorat burgeri, de povestit cu prietenii, de înălțat cu balonul și de făcut amintiri așa că nu mai sta pe gânduri și ia-ți deja biletul pentru Summer Well.

Abonamentele pentru cele două zile de festival au prețul de 239 lei (până pe 8 iulie) și 279 lei (până pe 9 august) și se pot achiziționa de pe easytickets.ro, din Orange shops şi reţeaua Eventim. Detalii, program și playlist pe www.facebook.com/SummerWellFestivalOfficial.

Kasabian, Foals, The Wombats și La Roux se află pe lista noastră de concerte de ani buni așa că abia așteptăm să-i vedem la Summer Well 2015.

photo-credit-steve-gullick-extralarge_1351874557446

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro