Simbioză perfectă: noul Simbio

Pentru fetele glam din redacţie, Simbio era locul dedicat brunch-urilor de duminica între prietene. Aşa că ne bucură peste măsură redeschiderea lui într-o casă boierească fermecătoare din zona Armenească. 

Mi-am petrecut weekenduri la rândul în micuţul loc din Centrul Vechi, povestind cu prietenele mele, în jurul unor smoothie-uri demenţiale, ciugulind pe rând din salate aromate, porţii de pancakes delicioase şi hamburgeri gustoşi.

La câteva luni bune de la închidere, iată că Simbio s-a mutat în acest început de an în casă nouă! Sau mai bine spus într-o casă veche, cu istorie, o vilă superbă, scăldată în lumină, în care atmosfera e mai mult decât familială.

Amenajat de arhitectul şi designerul Eliza Yokina, spaţiul este împărţit între parterul vilei, acolo unde se află restaurantul cu bucătăria la vedere şi demisolul unde a fost amenajat, în stil industrial, barul. Ne-au plăcut enorm salonul cu luminator, decoraţiunile vegetale şi desigur barul, cu ale lui ziduri de cărămidă roşie şi scaune cu aer retro.

Dar cel mai tare aşteptăm mansarda, care va fi amenajată la vară şi, desigur, grădina, acolo unde ne vom petrece amieze lungi la umbra gutuiului din curte. Adresa: Strada Negustorilor, nr. 26.

Intră în galeria foto pentru a vedea şi alte poze.

Foto: Cătălin Georgescu

mirela.ujica
mirela.ujica@glamour.ro