Show-ul VUNK, Un Nou Univers – cel mai mare eveniment multimedia al anului

5000 de oameni vor face parte din echipa VUNK care va pune în scenă cel mai mare eveniment multimedia al anului, concertul Un Nou Univers, de la Sala Polivalentă, de pe 7 octombrie și aceasta pentru că fiecare spectator va avea ocazia „să fie parte creativă“ a show-ului „și nu doar observator“, după cum spune Cornel.  

Acest lucru este posibil pentru că trupa VUNK oferă publicului, în premieră în România, ocazia de a pătrunde într-Un Nou Univers printr-o scenografie digitală interactivă: „Este un concept pe care îl încercăm pentru prima data în cel mai mare și mai ambițios spectacol al nostru și cred că este o premieră pentru showurile din România. În timpul concertului spectatorii vor putea alege și schimba partea vizuală de pe scenă, pentru o parte din momentele spectacolului. Ne vom juca cu prezența lor de spirit, cu rapiditatea cu care fac alegeri și cu creativitatea lor“, explică liderul trupei VUNK.

Între scenă și public nu va mai exista nicio barieră, VUNK și fanii săi vor construi împreună Un Nou Univers, în care fiecare dintre cei prezenți va avea un rol foarte important. „Acolo, în sală, în timpul spectacolului, toți avem ceva în comun – lumea și povestea pe care o construim împreună. Ne ajutăm unii pe alții să ne cunoaștem mai bine, să creăm un spectacol și mai interesant, care devine surprinzător nu doar pentru fanii din sală, dar și pentru noi cei de pe scenă, neștiind mereu ce urmează să se întâmple. Spectatorii au ocazia sa schimbe spectacolul după instinctul lor“, explică liderul trupei VUNK.

Prin concertul de pe 7 octombrie, trupa VUNK oferă fanilor săi nu numai un spectacol revoluționar pentru showbiz-ul românesc, în care se va folosi, în premieră, scenografia digitală interactivă și filmarea 360 de grade, ci le va da acestora și semnalul prin care vor ajunge într-Un Nou Univers: „E timpul să te întorci. La tine.“ Iar primul pas va fi făcut alături de Vunk, în momentul când 5000 de oameni se vor transforma din publicul care urmărește show-ul în cel care îl creează.„Mai important este că vom fi o echipă de vreo 5000 de oameni. Ne vom bucura împreună, vom tăcea în cor atunci când ni se va tăia respirația de emoție, vom exploda împreună când toate efectele pirotehnice și laserele vor umple sala de culori și lumina, vom dansa și vom cântă vers cu vers împreună. Nu știu cum se va vedea din sală, dar noi, de pe scenă, avem și noi parte de un spectacol văzut în sală, creat de cei din public și acesta este minunat!“, spune Cornel Ilie.

Biletele la concertul VUNK Un Nou Univers de pe 7 octombrie de la Sala Polivalentă au fost puse în vânzare în rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, în oficiile Poștei Române, în benzinăriile OMV și online pe www.iabilet.ro.

VUNK

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro