Selena Gomez va juca într-un film cu Jude Law

Selena Gomez va juca într-un film cu Jude Law

Este una din cele mai apreciate cântărețe, dar, cu toate astea, Selena Gomez este hotărâtă să-și facă un nume și în lumea filmului. Iată tot ce știm până în acest moment despre următorul film în care va apărea cântăreața. 

Conform publicației Variety, Selena Gomez va juca în următorul film al lui Woody Allen. Alături de cântăreață, din distribuție mai fac parte Elle Fanning, Jude Law și Timothée Chalamet.

În acest moment nu se cunosc titlul și synopsisul lungmetrajului, dar sursele spun că acțiunea filmului se învârte în jurul unei povești de dragoste.

Cu toate acestea, nu credem că filmul va avea premiera prea curând. Woody Allen urmează să lanseze pe marile ecrane filmul Wonder Wheel, care va fi proiectat pentru prima dată luna viitoare, în cardul Festivalului de Film de la New York. În cinematografe, pelicula va apărea la începutul lunii decembrie.

În tot acest timp, Jude Law filmează cel de-al doilea film din seria Fantastic Beasts and Where to Find Them. Actorul interpretează rolul lui Albus Dumbledore în tinerețe, vrăjitorul care era directorul școlii de magie Hogwarts. De asemenea, el va apărea și în cea de-a treia parte a seriei Sherlock Holmes, unde joacă alături de Robert Downey Jr.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro