Salată Caesar

O salată pe care o pregătești în doi timpi și trei mișcări, numai bună pentru un prânz la birou. 

Ingrediente (pentru patru porţii)

  • O salată iceberg,
  • 150 de grame de crutoane,
  • 400 de grame de piept de pui,
  • patru fileuri de anşoa,
  • 50 de grame de parmezan,
  • 100 de mililitri de dressing (maioneză, smântână lichidă dulce, parmezan, două fileuri de anşoa mărunţite, ulei de măsline),
  • sare,
  • piper,
  • o lingură de ulei de măsline.

Preparare

Se rupe salata în bucăţele. Pieptul de pui se curăţă, se taie şi se pune pe grătar cu un strop de ulei de măsline. După ce s-a rumenit, se taie mărunt şi se pune peste salată. Se adaugă şi fileurile de anşoa şi parmezanul ras în fâşii triunghiulare subţiri. Se adaugă şi crutoanele şi dressingul. Se amestecă totul şi se condimentează cu sare şi piper.

Foto Shutterstock

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro